Astrološki dogadjaji 11.10.2017.

0
5

Astrologija
Dnevni horoskop 2018

Published on October 11th, 2017
by Jasmina Spicum 063222539

0

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

SREDA 11.10. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 2 lunarna aspekata. Mesec se kreće od 26° BLIZANACA do 10° RAKA.

Tokom ponoćnog intervala Mesec (26° Blizanaca) kreira blago benefični sekstil sa Uranom 26° Ovna(0:24 do 2:24). Imate žarku želju da započnete nešto novo. Uzbudjeni ste. Predstoje vam iznenadjenja i neobična iskustva. Prihvatate naklonost i podršku. Nemojte se tvrdoglavo držati sopstvenih stavova – preturujete. Umesto toga napravite kompromis – popustite, i vremenom ćete razumeti da je vreme da se nove tendencije uvode u vaš stil poslovanja ako želite da postignete uspeh. Umerite svoju samovolju.

Aktivacijom ovog aspekta MESEC ULAZI U FAZU PRAZNOG HODA, koja se okončava u 5:38, kada MESEC počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak RAKA.

Rani jutarnji časovi (5:51 do 7:51) su pod izuzetno benefičnim trigonom Meseca (00° Raka) i Jupitera (00° Škorpiona) te jutro protiče uz osećaj razumevanja i opuštanja.

MARS KVADRAT SATURN *tranzit 15:37
Svaki put kada započnemo nešto novo i nepoznato postoji mogućnost da strahovi i negativne misli u prvom talasu isplivaju na površinu. Neophodno je da pokušamo da ih prevazidjemo i nastavimo ka svom cilju, ne dozvoljavajući da trenutna osećanja zavladaju našim mislima i poremete naše planove. Kako biste uslišili Saturnove potrebe aktuelnim izazovima pristupajte vrlo sporo i oprezno, što ste pažljiviji i sa aktivnostima to su veće šanse da ste na putu ka uspehu. Danas izdvojite malo vremena za promišljanje izvora frustracije u vašem životu. Kada definišete kritične oblasti kreirajte plan za prevazilaženje teškoća umesto da im se prepustite. Često je koren frustracije i nemira u osnovi samo strah, i otkrivajući ga oslobadjate se kako biste živeli kvalitetnije i stvarali budućnost kakvu želite.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.
Rx NEPTUN 16.06. do 23.11.2017.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

21. lunarni dan DAN ENERGIJE I ŽELJE ZA STVARANJEM
– Dan budi energiju i želju za stvaranjem
– Ubrzava ozdravljenje
– Provesti ga aktivno, jer iz korena se život može promeniti
– Biti čestit i pravedan
– Korisno je učestvovati u zajedničkim zanimanjima
– Najbolje je družiti se, prelaziti na novo radno mesto, mijenjati mesto boravka, putovati, raditi teške poslove čak i razvoditi se
– Ovoga dana energija će podržati vaše odluke
– Dobro je jesti šargarepu i kiseo kupus
– Ne konzumirati belančevine i masti
– Organ: jetra i košna srž

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK RAKA
Mesec je u znaku Raka u svom sedištu te može izazvati plimu emocija, želju za bavljenjem porodičnim aktivnostima i prepuštanje emocijama. Bićete osetljiviji i ranjiviji nego inače, činiće se da je vaša ljubavna patnja nešto najvažnije na svetu. Prevelika doza emocija može da uguši glas razuma, ali ne dozvolite da vas uznemire trivijalna pitanja, već usmerite misli na unutrašnju duhovnu energiju, koja će vam pomoći da problem rešite što bezbolnije. Mnogi će se žaliti jedni drugima, jer su preosetljivi i traže nekoga da ih sasluša… U ovim danima mogući su manji probemi sa varenjem, te disciplinujte ishranu. Opustite se i budite u miru sa sobom, prihvatite trenutne okolnosti i uživajte u svakom trenu.

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 26° PROMENLJIVIH (BLIZANCI, Devica, Strelac, Ribe) i VAZDUŠNIH (BLIZANCI, Vaga, Vodolija) do 11° KARDINALNIH (Ovan, RAK, Vaga, Jarac ) i VODENIH (RAK, Škorpion, Ribe) znakova.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.
Od 1996. do 2005. kontinuirano saradjuje sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao novinar autor mesečnih prognoza i drugih astroloških rubrika, uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Neguje unikatan pristup definisanju , brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui i Kundalini Reikija.


Related PostsArticle source: http://www.spicum.com/index.php/astroloski-dogadjaji-11-10-2017/

Pogledajte i ovo

Ostavite komentar