Astrološki dogadjaji 19.05.2017.

0
19

Astrologija
Astrološki dogadjaji

Published on May 19th, 2017
by Spicum

0

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

PETAK 19.05. će biti dinamičan dan, obeležiće ga 2 planetarna i 2 lunarna aspekta, kratka lunarna faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 27° VODOLIJE do 10° RIBA.

Rani jutarnji (2:33 do 4:33) LUNARNI kvadrat sa Suncem donosi kratkotrajno nezadovoljstvo nesredjenim emotivnim životom i materijalnim gubicima. Izbegavajte procenu tudjih ljudi o vama jer to može samo pogoršati situaciju. Finansijski problemi koje imate su posledica nedostatka ambicija a vi baš sada imate potrebu da trošite.

AKTIVACIJOM ovog aspekta MESEC ulazi u FAZU PRAZNOG HODA, koja se okončava u 5:52, kada MESEC počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak RIBA.

RX SATURN TRIGON URAN *tranzit 8:14
Uživate u osmišljanju i sprovodjenju novih ideja, ali takođe prepoznajete opasnost u novim naporima, vreme je povoljno da eliminišete sve nepotrebne rizike. Trigon Urana i Saturna spaja čudesne energije opozitnih modaliteta – poželjna je pažljiva procena, brižljiva strategija kako biste napravili prve korake ka novom životu.

Mesec potom kreira sekstil sa Merkurom (11:37) darujući sjajne prilike i uspeh u poslu, te je vreme da ponovo razmotrite odluku koju ste par sati ranije promišljali. Pred sam kraj radnog dana preduzetnički duh i želja za timskim radom čine da se uzdignete u očima nadredjenih. Doneli ste brze, kvalitetne odluke.

VENERA OPOZICIJA Rx JUPITER *tranzit 16:11
Opozicija Venere i Jupitera ukazuje da nedostatak vašeg poverenja u ljude i okolnosti, niste ni sami dovoljno sigurni kakav stav treba da zauzmete u odnosima. U iskušenju ste da se iznova ponovo dokazujete u hendlovanju čak i najzahtevnijih i najkomplikovanih situacija. Tražite odobrenje za svaki postupak i duboko ste uznemireni ukoliko ne dobijate pohvale koje očekujete. Vaša očekivanja od drugih se graniče sa drskošću, a svojim prepričavanjem svakodnevnih ljubavnih trivijalnosti zamarate okruženje. Brinete samo o sopstvenim potrebama pokazujući jasno znake nezrelosti.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx SATURN 07.04. do 26.08.
Rx JUPITER 06.02. do 09.06.
Rx PLUTON 20.04. do 29.09.2017.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

SHARE Don’t Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

23. lunarni dan DAN KOJI AKUMULIRA VELIKU ENERGIJU NASILJA
– Stimuliše veliku energiju nasilja, agresivnosti i veliki apetit
– Treba ostati spokojan i pod kontrolom
– Izbegavati velika okupljanja
– Dan iskoristiti za rešavanje životnih problema i oslobađati se svega suvišnog
– Malo pričati, a više raditi
– Pročistiti kuću svećom, očistiti i spaliti ćoškove i uključiti mirišnjave štapiće
– Ne preporučuje se seći nokte, imati hiruške intervencije, dugo sedenje, druženje, baviti se biznisom, sklapanje braka
– Organ: jajnici, testisi
– San koji noćas sanjate je 100% tačan

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK RIBA
Iz Uranovog haosa Mesec je prelazi u polje Neptunove tišine. Ipak, Npetunovo more može biti mirno, bez talasa ili ponekad vrlo burno. Tokom ovih dana naglašena je ogromnu potreba za romantičnim izlivima emocija, uživaćete u muzici, poeziji, meditaciji, osećati potrebu da pomognete drugima. Prilagodite sopstvenu intuciju prirodnom životnom ritmu, kosmičkom zakonu, ali se posvetite i sebi. Javlja se kolektivna potreba da se emocije podele sa drugima, izraženo je saosećanje za one kojima je pomoć potrebna. Duhovne aktivnosti, dobrotvorni rad, intimni razgovori, naglašena potreba za emocijama i pažnjom su karakteristični za tranzit Meseca kroz znak Riba. Emocije su jako naglašene, pa je izražena preosetljivost na tuđe grube reči i postupke. Kontrolišite svoje misli, reči i dela… Povoljan je period za kreativan rad, odlazak u bioskop ili pozorište. Klonite se konzumacije alkohola i opijata, budite obazrivi sa lekovima. U ovom periodu molitve, komunikacija sa Andjelima i pozitivne afirmacije čine čuda.

OBRATITE PAŽNJU NA DANAŠNJE LUNARNE ASPEKTE UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 27° FIKSNIH (Bik, Lav, Škorpion, VODOLIJA) ili VAZDUŠNIH (Blizanci, Vaga, VODOLIJA) do 11° PROMENLJVIH (Blizanci, Devica, Strelac, RIBE) ili VODENIH (Rak, Škorpion, RIBE) znakova.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

Jasmina se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.
Od 1996. do 2005. kontinuirano saradjuje sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao novinar autor mesečnih prognoza i drugih astroloških rubrika, uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Neguje unikatan pristup definisanju , brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

Jasmina je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui i Kundalini Reikija.


Related PostsArticle source: http://www.spicum.com/index.php/astroloski-dogadjaji-19-05-2017/

Pogledajte i ovo

Ostavite komentar