Rx Saturn trigon Uran *tranzit

0
38

Saturn
Saturn trigon Uran *tranzit

Published on May 18th, 2017
by Spicum

0

Saturn trigon Uran *tranzitSmireno i trezveno promišljanje, metodično sprovođenje novih poduhvata ili promena, potreba za kontrolom i upravjanjem situacijama, uspeh u tehničkim poslovima ili sa inovacijama, intenzivno putovanje.
Druga polovina Decembra i prva polovina Januara 2017. povoljan je za realizaciju uspešnih nastojanja. Ovaj tranzitni aspekt donosi uspeh u bavljenju politikom, poslovanjem i industrijom, naučnim projektima i istraživanjima. Povoljno je i za poslovanje sa velikim preduzećima, trustovima i korporacijama koje imaju koristi za javnost.
Smireno i trezveno promišljanje, metodično sprovođenje novih poduhvata ili promena, potreba za kontrolom i upravjanjem situacijama, uspeh u tehničkim poslovima ili sa inovacijama, intenzivno putovanje.
Druga polovina Decembra i prva polovina Januara 2017. povoljan je za realizaciju uspešnih nastojanja. Ovaj tranzitni aspekt donosi uspeh u bavljenju politikom, poslovanjem i industrijom, naučnim projektima i istraživanjima. Povoljno je i za poslovanje sa velikim preduzećima, trustovima i korporacijama koje imaju koristi za javnost.
Spontanost i kontinuitet održavaće harmoniju i ravnotežu u vašem životu. Uživate u osmišljanju i sprovodjenju novih ideja, ali takođe prepoznajete opasnost u novim naporima, vreme je povoljno da eliminišete sve nepotrebne rizike. Trigon Urana i Saturna spaja čudesne energije opozitnih modaliteta – poželjna je pažljiva procena, brižljiva strategija kako biste napravili prve korake ka novom životu.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Kako je priroda rodjenih u zodijačkom znaku ili sa podzankom u Jarcu najmanje sklona promenama, a Vodolije teže rizicima i uzbudljivim rizičnim poduhvatima promene koje slede u narednih mesec dana i tokom 2017. biće parališuće po Jarčeve i uzbudljive za Vodolije.

Okidač koji će aktivirati trigon Saturna i Urana je Jupiter koji dispozicijom Saturna vodi u aspekt opozicije donoseći talas gubitaka Jarčevima, koji su se zaneli eksperimentišući sa elementarnim pravilima korektne igre i fer pleja.

Ovo je idealno vreme da uvedete promene u život, jer će proticati veoma lagano, budite strpljivi i smireni, planirajte svaki naredni korak metodično. Eksperimentišite sa načinima izražavanja, pronalazite nove načine da realizaujete postojeće obaveze bez preteranog uznemiravanja drugih. Preuzmite inicijativne korake u poslovnom usponu inicirajući neophodne promene.

Tags:


About the Author

Jasmina se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.
Od 1996. do 2005. kontinuirano saradjuje sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao novinar autor mesečnih prognoza i drugih astroloških rubrika, uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Neguje unikatan pristup definisanju , brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

Jasmina je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui i Kundalini Reikija.Article source: http://www.spicum.com/index.php/rx-saturn-trigon-uran-tranzit/

Pogledajte i ovo

Ostavite komentar