Venera opozicija Rx Jupiter *tranzit

0
35

Jupiter

Published on May 19th, 2017
by Spicum

0

Venera opozicija Jupiter tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Blizanaca, Raka, Device, Škorpiona, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Strelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike PROMENLJIVE grupe znakova, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete izmedju 8° i 18° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba.

I dalje uživate u dobrom raspoloženju, žudite da sa prijateljima podelite sreću i zadovoljstvo. Društveni dogadjaji vas opuštaju i zabavljaju – teško vam je da odbijete optimističan stav rema poslovnim zadacima, ekstravagantni ste. Velikodušni ste i izuzetno tolerantni prema drugima, ali moguće je i da ćete ubrzo zažaliti neumerenosti i ležernom stavu. Potrebna ja samodisciplina kako bi se izbegli ovi problemi. Odgovornost za sve životne nelagodnosti prebacujete na druge, idete linijom manjeg otpora.
Nemojte gubiti vreme na užitak. Za zdravlje nije dobro da preterujete u obrocima i lenčarite. SAVET – ograničite unos kalorija i pravac na sportske terene, morate uvesti rigorozniji režim života. Postoji tendencija da precenite osobu sa kojom ste u vezi, stoga se klonite ljubavnih avantura i zloupotrebljavanja drugih, a posvetite se radu i poslovima. Period gubitaka i sukoba sa zakonom.
Prilično ste se ulenjili i oklevate sa odlukama pa drugima delujete previše opušteno. Ovo je nezgodno vreme za pronalaženje balansa izmedju odgovornosti i želje za ličnim zadovoljstvom.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Opozicija Venere i Jupitera ukazuje da nedostatak vašeg poverenja u ljude i okolnosti, niste ni sami dovoljno sigurni kakav stav treba da zauzmete u odnosima. U iskušenju ste da se iznova ponovo dokazujete u hendlovanju čak i najzahtevnijih i najkomplikovanih situacija. Tražite odobrenje za svaki postupak i duboko ste uznemireni ukoliko ne dobijate pohvale koje očekujete. Vaša očekivanja od drugih se graniče sa drskošću, a svojim prepričavanjem svakodnevnih ljubavnih trivijalnosti zamarate okruženje. Brinete samo o sopstvenim potrebama pokazujući jasno znake nezrelosti.
Osmatrate ljude iz bliskog okruženja i koristite ih kako biste zadovoljili sopstvene ciljeve, a kada uočite da i drugi postupaju na identičan način postajete ogorčeni. Tražite bliskost isključivo sa ljudima koji vas bezgranično podržavaju i okrećete ledja svima koji se ne slažu sa vašim postupcima. Vaša nepostojanost u sprovodjenju pravde je zabavna, a ipak uz sve negativne tendencije velikodušni ste prema onima koji vas podržavaju u nadi da će svi problemi sa kojima se borite nestati u izmaglici.

Poslovni segment je verovatno jedina oblast u kojoj ste realno kreativno i izuzetno izražajni, iako ste zapravo u ulozi prodavca magle koji uživa u direktnom kontaktu – ipak dobijate pozitivne reakcije. Rasprava ili ono što vi nazivate diskusijom je u ovom trenutku vaša omiljena aktivnost i prečesto je koristite. Vešto šarmirate i sa lakoćom ih dovodite u situaciju da spuste svoje odbrambeni štit i snize kriterijume kako bi bili što slabija žrtva. Niste najiskreniji ni u poslovnim pregovorima – istinu vešto prilagodjavate sopstvenim ciljevima, licemerni ste u borbi za sopstvene ciljeve.
Brzo i nesmotreno reagujete na emotivne impulse upućujući naizgled iskrene gestove sve dok partner ne predloži konkretniji dogovor, a tada naglo gubite interesovanje. “Uvek kum ili kuma, nikada mlada ili mladoženja” je najadekvatniji vaš opis – da li ste u braku ili ne najviše zavisi od spremnosti da prihvatite odgovornosti a ne nedostatak odgovarajućih prilika.

Tags:


About the Author

Jasmina se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.
Od 1996. do 2005. kontinuirano saradjuje sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao novinar autor mesečnih prognoza i drugih astroloških rubrika, uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Neguje unikatan pristup definisanju , brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

Jasmina je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui i Kundalini Reikija.Comments are closed.

Article source: http://www.spicum.com/index.php/venera-opozicija-rx-jupiter-tranzit/

Pogledajte i ovo

Ostavite komentar