10 stvari koje su muškarcima važnije od dobrog izgleda

20

Stvari koje muškarci vole često nemaju nikakve veze s izgledom, veličinom grudnjaka ili nekim drugim uobičajenim stvarima za koje mislimo da oni žele. Iako je fizički izgled ono što većina njih prvo primeti, ako ih devojka uistinu zainteresuje onda izgled postaje manje bitna stavka, a više su im bitne druge osobine. Verovale ili ne, postoji mnogo drugih, ne-fizičkih stvari koje muškarci mnogo više vole od dobrog izgleda kod žena. U nastavku vam otkrivamo koje su.

su

1. Ženu koja zna da sluša

Većina muškaraca ceni žene koje znaju da ih saslušaju kad imaju određeni problem. I muškarci su ljudska bića koja ponekad greše, ako imaju nešto da vam kažu saslušajte ih. Pokažite im da vam je stalo. To podrazumeva i određenu dozu strpljenja jer je muškarcima potrebno neko vreme kako bi prihvatili određeni problem pre nego što su spremni o njemu razgovarati. Nemojte im uvek govoriti ‘rekla sam ti’ ili im davati lekcije. Vi ste mu devojka/žena, a ne majka. Imajte to na umu. Dajte mu do znanja da ste tu za njega ako mu je potrebna podrška ili razgovor. Muškarci vole ženu koja zna slušati i koja čuje ono što joj muškarac govori. Budite takva žena i vrlo je verovatno da će vam vaš partner uzvratiti istom merom.

2. Spontanost

Mogućnost da se prepustite jedna je od osobina koje muškarci posebno cene. Budite spontani i svoji jer prava je ljubav ona kad vas partner voli onakvu kakva jeste. Stoga se opustite i ponašajte se prirodno jer muškarci to vole.

3. Dobra vozačica

Iako se muškarci vrlo često žale na ženske vozače, oni cene žene koje imaju položen vozački ispit. To je naprosto ‘must-have’ u današnjim vremenima i dokaz je samostalnosti. To je veština koju bi morala savladati svaka moderna žena pa ako još niste svakako upišite se u auto školu.

4. Opuštenost

Žene koje znaju uživati u životu privlačne su svima, ne samo muškarcima. To znači da morate da prestanete da se žalite zbog stvari koje nemate i počenete da uživate u onima koje imate. Život je prekratak da bismo ga proveli nervirajući se zbog sitnica i stvari koje ne možemo promeniti. Prepustite se i uživajte u svakom danu. Razmišljajte pozitivno, smejte se i budite srećni zbog toga ko ste. I to ne samo zbog muškaraca, već prvenstveno zbog sebe.

5. Ženu koja zna uživati u hrani

Zdravo se hraniti i brinuti o sebi jedna je stvar, a opsesivno brojati svaku kaloriju je nešto sasvim drugo. Takve opsesije odbijaju muškarce i time ga sigurno nećete impresionirati. Oni vole žene s kojima opušteno mogu otići u restoran i dobro se zabaviti. Samopouzdanje je jedna od osobina koju pravi muškarci najviše cene kod žena pa im pokažite da volite svoje telo i nije vas briga šta drugi misle o vama.

6. Dobra kuvarica

Kaže se da ljubav ide kroz želudac, a ponekad je to zaista tako. Iako možda zvuči kao kliše, muškarci vole žene koje znaju da kuvaju i ili žele da nauče da kuvaju za njih. Kod njih se tada pali onaj tradicionalni deo mozga da će žena biti dobra domaćica i to ih naprosto privlači. Naravno da to nije jedini način da ga zavedete, ali je jedan od načina, i to vrlo dobar.

7. Prirodnost

Iako će se za veštačkim devojkama možda okrenuti mnogo muških glava, nijednu od njih muškarci neće odabrati za svoju ženu. Jednostavna devojka iz komšiluka koja ima smisao za humor i zna da se našali i na svoj račun je ono što gotovo svaki muškarac želi.

8. Spremnost na kompromis

Svaki muškarac se oseća bolje kada uz sebe ima devojku koja je spremna pregovarati i naporno raditi kako bi se pronašlo rešenje koje će biti prihvatljivo za obe strane. Dakle, drage devojke, budite spremne na kompromis jer je to kvalitet koji muškarci cene nadaleko više od dobrog izgleda. Uostalom ta je osobina presudna za svaki zdrav i kvalitetan odnos.

9. Brižnost

Njima je zaista važno da brinete za njih, ali budite oprezne jer neprestano ponavljanje reči ‘volim te’ ne mora značiti da vam je stalo. Pravi muškarac jednom će vam reći volim te i pet puta pokazati koliko mu je stalo. Isto tako, pokažite i vi njemu svojim delima da ga volite i da želite da se brinete za njega. Dakle, iznenadite ga s vremena na vreme, budite uz njega i saslušajte ga kad ima probleme.

10. Smisao za humor

Smisao za humor takođe je jedna od osobina koje muškarci vole kod žena, posebno kod onih s kojima nameravaju provesti budućnost. Ne treba posebno objašnjavati zašto je to tako, zar ne? Svi mi volimo osobe koje nas znaju nasmejati i u čije nam društvo prija.

Izvor: zena.hr, Đ.S.

(No Ratings Yet)

 Loading …

Article source: http://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/ljubav/stvarni_zivot/10-stvari-koje-su-muskarcima-vaznije-od-dobro-izgleda