25 trikova za seks kao u "50 nijansi sive"

3

01. 08. 2014.

25 trikova za seks kao u “50 nijansi sive”

Ako ste spremni da doživite seksualno iskustvo poput onih opisanih u svetskom bestseleru “50 nijansi sive”, probajte neki od ovih trikova…

1. Stavite njegov kaiš oko struka, neka ga on koristi kao povodac za vreme seksa.

2. Recite mu da uštine vaše nadražene bradavice.

3. Lezite na jastuk i kažite mu: „Profesore, bila sam nevaljala i zaslužila sam da dobijem po guzi.“

4. Uz pomoć dva para lisica iz seksi šopa, vežite svoje ruke i noge za krevet. Recite mu da ste njegova zatvorenica, a on perverzni čuvar.

5. Pod tušem, potpuno mu se potčinite i dozvolite mu da vam obrije noge.

6. Lezite na krevet, sa čvrsto pripijenim nogama. Izazovite ga da ih raširi.

7. Neka vam maramom veže ruke i pričvrsti ih za zid, iznad vaše glave, pre nego što uđe u vas.

8. Upoznajte ga sa vibratorom i recite mu da ga kotrlja preko vašeg klitorisa.

9. Dajte mu par rukavica za piling, a neka on klizi grubim prstima duž vašeg tela.

10. Naložite mu da  umota vaše grudi i torzo u plastičnu foliju i dodiruje vas preko toga – ublažen dodir je sasvim novo fantastično iskustvo.

<!—->

11.  Neka vas spusti na komad odeće koji je bogato ukrašen nitnama. Male tvrde bodlje pritiskaće  kožu, budeći svaki nerv u vašem telu.

12. Kažite mu da vas lupi po guzi u času kada doživljavate vrhunac – uzbuđeni ste i možete da izdržite snažniji bol, a mešavina zadovoljstva i udarca će ostaviće vas bez daha.

13. Neka vam veže svoju kravatu kao pojas preko usta – mekana je i ne bi trebalo da vam bude nezgodno. Za slučaj poteškoća u odvezivanju, držite makaze pri ruci.

14. Kupite mali vibrator na daljinsko upravljanje i ubacite ga u svoje gaćice pre večere – a potom mu predajte upravljač.

15. Neka on obmota oko vaših zglobova i članaka toalet papir, i tako vas blago priveže. Dok ste vezani, on bi trebalo da vas napali do te mere da morate da pokidate svoje okove.

16. Neka prelazi najoštrijom potpeticom koju imate duž vašeg tela, zaustavljajući se na milimetar od vašeg Venerinog brega.

17. Njegov zadatak je da lenjirom lagano lupka unutrašnju stranu vaših butina, dok se spušta da vam pruži oralno zadovoljstvo.

18. Zabaviće ga pravljenje kućne verzije biča – neka vas malim ručnim peškirom išiba po guzi. Trebalo bi da počne nežno i savlada razliku između brzih, snažnijih i laganih udaraca.

19. Kažite mu da uzme kraj prednjeg dela vaše majice i prebaci vam je preko glave, spuštajući je dopola niz vaše ruke, tako da vam delimično onemogući da se oslobodite i iskoristi vas.

20. Njegov zadatak je da  vrhom električne četkice za zube prolazi između vaših nožnih prstiju, u toku predigre. Ne bi trebalo da prestane, bez obzira na to koliko se uvijate.

21. Da li ste znali da svaka bradavica ima različit nivo osetljivosti? Poigrajte se sa svojim, kako biste otkrili koja može da podnese najveći intenzitet bola. On može da počne golicajući levu, polako prelazeći na grebanje, povlačenje i štipanje dok ne počnete da molite za milost. Zatim se prebacite na desnu stranu i otkrijte da li će uspeti da podnese više.

22. Kupite silikonsku četkicu za premazivanje peciva, kao poklon za njega, da vas miluje po grudima i klitorisu.

23. Dajte mu kockicu leda i instrukciju da je drži na vašoj bradavici sve dok ne počnete da ga preklinjete da prestane, a onda neka stavi vašu ledenu bradavicu u svoja vrela, nestrpljiva  usta.

24. On treba da napiše na vašim gaćicama „Vlasništvo (njegovo ime)“ pre nego što krenete na posao. To je celodnevni podsetnik da je on vaš „gospodar“, što je fantastično nastrano.

25.  Dok vas oralno zadovoljava, trebalo bi da se zaustavi u trenutku kada ste blizu orgazma i čvrsto vas uhvati za ruke, tako da ne možete da se dodirnete, sve dok ne čuje vaše vapaje da nastavi.

Izvor:

cosmopolitan.rs

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar