3 najveća egocentrika Zodijaka: Oni smatraju da se ceo svet „vrti“ samo oko njih

AKTUELNO

Horoskop

3 najveća egocentrika Zodijaka: Oni smatraju da se ceo svet "vrti" samo oko njih

Izvor: Telegraf, Foto: Pixabay.com ||

Očekuju da uvek sve što je njima važno i oni budu na prvom mestu i u prvom planu svima koji ih okružuju.

1. Ovan

Na ovoj top listi prvo mesto zauzima Ovan. Astrolozi su skloni da tvrde da su oni majstori u egoističnom ponašanju. Oni su skloni da ne biraju sredstva da stignu do cilja koji su zacrtali, a na tom putu sve mora da se vrti oko njih i njihovih potreba. Sve mora da bude baš onako kako oni hoće.

Ovnovi će uvek da tvrde i imaju stav da su samo i jedino oni u pravu i da su oni ti koji jedno znaju koji je pravi put. Oni ne slušaju nikoga, ne podnose da im neko protivreči, a pošto su nezavisni po prirodi uvek rade samo ono što se njima sviđa.

Čak i kada nešto čine za nekog drugog rade to samo da bi mogli time da se pohvale i opet sebe stave u središte dešavanja. Kad ljudi rođeni u ovom znaku Zodijaka žele nešto, čine sve da to i ostvare, bez obzira na sve. Ovnovi su rođeni lideri, zbog čega veruju da je svet njihov i da se sve treba odvijati onako kako oni zamisle. Empatija je za njih potpuna nepoznanica i nikada se neće zapitati kako to što oni čine utiče na druge.

2. Lav

Mnogi će reći da je neverovatno da se ispred Ovna ne nalazi Lav, pošto ga poznavaoci zvezda smatraju takođe jednim od najvećih egocentrika. Lavovi su po svojoj prirodi iskreni i verni, ali su skloni da misle da se svet vrti oko njih.

Oni vole da u svakom društvu budu u centru pažnje i druže se samo sa onima koji su sposobni da im se dive i priznaju da su bolji od njih. Ovaj znak Zodijaka ima najveći ego od svih i traži stalnu pažnju, pa ih je povremeno teško "istrpeti".

3. Škorpija

Njihova sebičnost ne zna za granice. Oni su tako egocentrični da ako počnete s njima da razgovarate o nekoj temi i oni shvate da znate više od njih, upotrebiće svo svoje umeće vrhunskog manipulatora da promene temu i pričaju samo o onome u čemu su ono bolji i pametniji.

Ovaj znak je toliko sebičan da sve mora uvek da bude onako kako su oni zamislili. Za razliku od Ovna koji je iskren i to pokazuje otvoreno, Škorpije to rade vrlo perfidno i prikriveno.

U svom egocentrizmu umeju da budu izuzetno bezobzirni, toliko da su u stanju da potpuno zanemare tuđa osećanja i potrebe. Škorpije vešto znaju da okrenu sve u svoju korist, pa tako i da "pokupe" svu pažnju kada se nađu u nekom okruženju.

Ako im to slučajno ne pođe za rukom, bar za konkurenciju imaju Lava i Ovna, naljutiće se i napustiti mesto na kome su.

Autor:

Domaći

DALILA BESNA KAO RIS! Kivna na zadrugare, vikala u salonu i isticala da je ona najvažnija: 'KO SU ONI UOPŠTE, SAMO PIJU I ŽDERU…' (VIDEO)

Domaći

'PLAŠIM SE KORONE, NE SMEM NIGDE DA PEVAM' Zlata Petrović prestravljena zbog virusa, donela je radikalnu odluku

Domaći

Merima Njegomir u jednom od poslednjih intervjua govorila o životu na Kosmaju, deci i karijeri, OVO JOJ JE BILO NAJBITNIJE! (FOTO)

Auto/Tech

BORBA ČOVEKA I DRONA: Željko Mitrović nakon uspešnog otvaranja 'Zadruge 5' ne miruje!

Domaći

ŠTA TI JE TO MEĐU GRUDIMA?! SORAJI SILIKONI VEĆI OD GLAVE: Skinula se i pomutila pamet muškarcima, a komentari su potpuni HIT! (FOTO)

Zadruga

KRAJNJE JE VREME DA SE UOZBILJIM: Miljana postala svesna svojih KVALITETA, pa Mišelu otkrila kako će ubuduće sa MUŠKARCIMA! (VIDEO)

Original Article