5 načina da ispunite svoje seksualne fantazije!

4

Seksualne fantazije su upravo to: fantazije! I retko kada u realnosti ispadne onako kako smo zamišljali… A to je nedavno potvrdilo i jedno istraživanje – 80 odsto žena otkrilo je da proživljavanje fantazija nije ispunilo njihova očekivanja. Jer u fantaziji kontrolišete situaciju i ne može da se desi ništa što bi vas momentalno ohladilo. U realnosti, perverzni razgovori i igranje uloga mogu da izazovu neprijatnost.

fantazije

Međutim, ovo ne znači da bi svoje fantazije trebalo da zadržite samo za sebe. Treba samo da navedete svog partnera da shvati šta je to što vi želite i sve će biti ok.

Odlučite se šta želite

Vaš partner neće uspeti da ispuni očekivanja ako vi sami ne znate šta vas uzbuđuje. Istražujte malo. Pretražite na internetu erotske priče koje su napisale druge žena i pronađite ono što vas uzbuđuje. Žene su veoma probirljive po pitanju fantazija.

Od 10 erotskih priča na koje naletite, možda samo jedna uspe da vas uzbudi. I to je ok – vi samo tragate za inspiracijom.

Kada naiđete na ono što vam odgovara, izgradite svoj scenario. U koje doba dana se to odigrava? Gde se nalazite? Gradite polako, deo po deo, vašu savršenu fantaziju.

Da li imate poverenje u njega?

Pre nego što se odlučite da sa partnerom podelite svoju fantaziju, zapitajte se da li je on prava osoba za tako nešto. Želite to da uradite sa čovekom kojem verujete. Na taj način ćete izbeći da se osećate povređeno i osramoćeno. Da li možete da pređete preko negativne reakcije vašeg partnera? Ako to nije slučaj,bolje držite jezik za zubima neko vreme.

Ne izvinjavajte se unapred

Razgovor na temu seksualnih fantazija ne bi trebalo da počne rečima: ”Dakle, ovo može zvučati čudno”. Zbog čega? Tako samo navodite partnera da pomisli da vaša fantazija može negativno delovati na njega. Samouvereno mu predočite svoju fantaziju i veće su šanse će se i njemu ta ideja svideti.

Budite diskretni

Vaša prednost je što se muškarci često uzbude samo dok slušaju ženu da priča o svojim fantazijama. Ako niste spremni da mu direktno saopštite ono što vas uzbuđuje, probajte zaobilaznim putem. Pronađite primer iz knjige ili filma i recite mu: “ Ovo deluje inreresantno, šta misliš o tome?”

Budite što detaljniji

Kada kažete seks utroje, možda mislite na to kako vas dva zgodna muškarca seksualno zadovoljavaju. Međutim, vaš partner može to i ovako da shvati: “Konačno – seks sa dve žene!”. Zbog toga je važno da budete što detaljniji u opisu onoga što želite.

Čak i kada tačno zna šta želite, vaš partner može pogrešiti. U tom slučaju je sasvim u redu da zamišljate idealnu scenu u glavi dok imate seks sa njim. Na taj način ćete moći da se prepustite i ne brinete o tome da sve bude onako kako ste zamislili.

Autor: Life Content

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …