Ah, ti poljupci! Ljubljenje je intimniji čin od samog seksa

299

Bilo da je vaša veza na samom početku ili već duže vreme razmenjujete nežnosti sa svojom jačom polovinom, potrebno je da svakodnevno radite na poboljšanju vašeg odnosa i održavanju strasti.

ljubljenje

Seks je vrlo bitan deo veze, međutim poljupci igraju isto tako važnu ulogu. Razmena nežnosti putem poljubaca produbljuje povezanost i ujedno poboljšava kvalitet seksualnih odnosa.

Sećate li se čuvene scene iz filma “Zgodna žena” gde Džulija Roberts u ulozi prostitutke strogo odvaja posao sa mušterijama i ljubljenje, jer je upravo taj čin za nju mnogo intimniji od samog seksa? Možda vam tako nešto zvuči čudno, ali istraživanja su pokazala da većina ljudi razmišlja na isti način.

Ljubljenje čini emocije intezivnijim i hemija koja se pri tom razmjenjuje dodatno opušta. Tužno je što je većina na početku veze u stanju da se satima ljubi sa partnerom, dok kasnije, kada postanu sigurniji i skladniji u vezi i seksu, poljupci nezasluženo padaju u drugi plan.

Zadovoljstvo oba partnera u vezi je dokazano veće ukoliko sve funkcioniše pod čaršafom, ali je isto tako bitno da malim nežnostima podgreju strast. Ako ste primetili da se u vezi ne ljubite dovoljno, ne ustručavajte se da poljupce sami ponudite partneru.

Dodirivanje nosevima, razmena telesnih tečnosti i daha dok žmurite dopronosi pozitivnoj energiji i povezuje vas sa partnerom na više nivoa. Seks je savršen način ispoljavanja strasti i želje za nekim, dok je poljubac taj koji je u vezi sa srcem.

Ljubite se svaki dan. Ne štedite svoje usne. Tako na najlakši mogući način poboljšavate vezu i odnos.

Izvor: ivillage.com/askman.com

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …