AKCIJA NA BRZINU: Postoje dva tipa EKSPRESNOG seksa, a evo zašto su odlični za zdravlje!

Spavaća soba je sigurna luka za nežno i dugo vođenje ljubavi, ali ništa se ne može uporediti s trenutkom kad vas u sasvim neprimerenom trenutku i na sasvim neprimerenom mestu obuzme požuda.

 

Seksolozi su se odavno složili da je seks na brzaka poželjan iz više razloga: zdrav je, prevencija je seksualne rutine i pravi pojačivač ega (jer vam partner poručuje: želim te sad i tu). Kad bismo hteli da napravimo podelu, možemo govoriti o dva tipa:

via GIPHY

1. Brzopotezni seks

 

Kad vas obuzme mahnita želja da to napravite sad i odmah, ma gde bili, i kada svaka prepreka koja se nađe na putu samo pojačava uzbuđenje. To se može desiti na popularnoj plaži ranije ujutru, u liftu koji niste stigli da zaustavite, ili u automobilu u garaži šoping centra.

 

2. Planiran seks

 

Kad se dogovorite da nađete u pauzi za posao ili na kuhinjskom podu nakon što deca odu u školu. Zašto je važno imati na umu seks na brzaka? Naravno, prigodna odeća. Obucite široku lepršavu suknju, s tangama koje se lako mogu pomaknuti u stranu i košulju koju će vaš dragi lako moći raskopčati. I uživajte!

 

foto: profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

RASPLALITE STRASTI: 8 razloga zbog kojih muškarci vole ženski orgazam!

SIGURNO VAM NIJE PALO NA PAMET: Ova tehnika garantuje užitak, ali može biti SMRTONOSNA!

POZA UZBUĐENI PITON: Svi koji su je probali tvrde da je najbolja, evo šta treba da radite!

 


Kurir

Autor: 
Kurir