Akcija

53

14. 07. 2014.

Akcija – izbaciti njegovu bivšu iz igre!

Najbolji način da ona nestane jeste da je ignorišete, ali ako se ne da, ne preostaje vam ništa drugo nego da „eliminišete malu“…

Našle ste savršenog muškarca! La, la, la! Ali, on sa sobom nosi određeni paketić i to ne onaj koji jedva čekate da raspakuje u krevetu. O da, govorimo o bivšoj devojci. On je odlučio da voli vas, ali ona nekako nije odlučila da prestane da voli njega. I tako, umesto da uživate u prvim mesecima ljubavi i da se igrate tako lepe igre zvane leptirići u stomaku, vi morate dodatno da kujete ratni plan kako da zavadite dve strane… i zavladate. Razumemo da vam nije lako, ali prava devojka nikada ne bi trebalo da vidi pretnju u drugoj ženi.

Plan br. 1: Ne pokazujte ljubomoru

Najteže je napraviti prvi korak koji je izgleda najteži. Kada vaš partner primeti ljubomoru, to mu daje moć jer uviđa da se vi plašite da ćete ga izgubiti više nego da će on izgubiti vas. Automatski se oseća slobodnije i zna da ćete preći preko nekih stvari (kao što je u ovom slučaju druženje sa bivšom). Svaki put kada pomislite na njegovu bivšu morate da shvatite kako i vi vredite (jer ona ne bi bila bivša, a vi ne biste nosili ponosnu titulu sadašnje) i da niste jedina koja ima šta da izgubi. Čak i ako osećate ljubomoru, ugrizite se za jezik kada vas posete crne misli.

Plan br. 2: „Sprijateljite“ se sa njom

Šta kada mu je bivša drugarica? Uradite isto što i Serena van der Vudsen iz serije „Gossip girl“ kada je (u prvoj sezoni) u grad stigla Denova devojka Vanesa. Oni na početku veze, a Vanesa spremna da im zamrsi konce. Zvuči poznato? Istina, Serena je u početku bila toliko besna, Vanesa joj je radila o glavi gore nego crna magija sa vudu lutkicama, sve dok Den nije udario šakom o sto i poručio im kako moraju da se smire jer se on neće odreći ni drugarice (bivše devojke), ni devojke. Kada su se upoznale, Vanesa je shvatila da je Serena, zapravo, prava za Dena. OK, ovo jeste filmski scenario i nijedna devojka neće priznati da je neka druga zaslužila „njenog“ muškarca, ali iz ovoga možete da zaključite da ćete se devojke lakše otarasiti ukoliko se sprijateljite. Tako će ona imati manje prostora da „vuče konce“, a nemojte zaboraviti ni onu staru, a tako prikladnu: „Drži svoje prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže.“

<!—->

Plan br. 3: Pravite se da imate armiju udvarača

Dakle, korak ka potpunom uništenju neprijatelja jeste hladna glava. Što biste mozak umarale nebitnim personama kada i vi iza sebe imate armiju udvarača koji jedva čekaju da raskinete. Čak i ako ovaj scenario nije baš potpuno istinit, potrebno je da ga učinite stvarnim. Ponašajte se kao da vam uopšte nije stalo do toga što ga njegova bivša zivka čak više i od njegove mame zato što i vi imate na koga da potrošite sve te silne besplatne minute. Što češće on spominje nju, vi menjajte imena „drugara“. Shvatiće kako je biti u vašoj koži i ukoliko mu je stalo, sam će oterati smetnju.

Plan br. 4: Budite iskrene

Uverite se da ste vi i vaš dečko na istoj stranici knjige na kojoj je lik njegove bivše zauvek zatvoren u podrumu. Objasnite mu kako želite da razumete njegova osećanja u tom trouglu, kao i da je sasvim normalno da pokažete i svoje emocije. Otvoreno razgovarajte o njegovoj bivšoj što bi dodatno moglo da učvrsti vaš odnos. Najuspešnija veza jeste ona koja se zasniva na iskrenosti.

Plan br. 5: Stop

Nekim muškarcima treba crtati, a sa nekim ženama treba igrati grubo. Nije najslavnije rešenje, ali ako situacija nalaže, osećajte se slobodno da pokažete zube. Ukoliko prethodne solucije nisu urodile plodom, morate da ga stavite na test. Jednostavno ga primorajte da je izbaci iz svog života. Prvo neka promeni broj telefona, a tražite i da je blokira na socijalnim mrežama. Teška vremena zahtevaju još teže mere. Ako se on i posle svega bude bunio, očigledno da nije potpuno raščistio sa prošlošću i onda vi raskinite sa njim.

Plan br. 6: Totalni ignore

Ako je spominjete, to znači da ona postoji i veoma je verovatno da je upravo vi održavate u toj vezi. Dakle, ona ne postoji i sve je OK. Nikako ne dozvolite da vas uhvati potpuno ludilo proveravanja njegovih SMS poruka, Facebooka i mejlova. To se ne radi tako. Ukoliko se zaista vrati njoj, onda vaša veza i nije imala budućnost. Ljubav je kada znate kada je pravo vreme da pustite stvari.

Izvor:

Cosmopolitan

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

Article source: http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/319562/akcija---izbaciti-njegovu-bivsu-iz-igre.html