AKO STE NERVOZNI, IMAMO OBJAŠNJENJE! Astrolozi upozoravaju: 30. novembar je NAJBAKSUZNIJI DAN! Nikako nemojte napraviti ove greške!

AKTUELNO

Horoskop

AKO STE NERVOZNI, IMAMO OBJAŠNJENJE! Astrolozi upozoravaju: 30. novembar je NAJBAKSUZNIJI DAN! Nikako nemojte napraviti ove greške!

Izvor: Objektiv, Foto: Pixabay.com ||

Ovaj dan će biti turbulentan.

Astrolozi kažu da će ovaj dan biti veoma turbulentan. 30. novembar gotovo nikome neće doneti prijatne situacije. Ako imate osećaj da vam ništa ne ide od ruke, za to je kriv uticaj planeta.

Emocije će se zagrejati do krajnjih granica i zato je veoma važno da se kontrolišete kako ne biste napravili neku „glupost“ koja će vas u budućnosti skupo koštati!

Novembar se pokazao kao težak mesec.

Krajem jeseni uvek ima mnogo posla, ali ove godine su zvezde potrudile da nam svima malo otežaju život. Poslednji dan u mesecu ispostavila su se kao najopasniji u ovoj godini.

Pripremite se za unutrašnje oluje. Negativna osećanja će biti prenaglašena i to na svim poljima. Sve ono što vam je nekada smetalo, a na šta ste „zaboravili“ ponovo će izaći u prvi plan. Nisu isključeni ni novi sukobi. Ne razmišljajte o prošlosti, živite u sadašnjosti i pokušajte da kontrolišete svoje emocije. Takođe je ovih dana bolje da budete oprezni sa strancima. Možete se prevariti, zato držite uši i oči otvorene.

Ovo je vrlo nezgodno razdoblje, kažu astrolozi jer je dovoljna jedna varnica da sve eskalira u požar. Vodite računa o rečima koje izgovarate kako ne biste bili pogrešno protumačeni. Sve što radite, radite sa dodatnom pažnjom.

Ako budete negativni tokom ovog perioda i mislite loše – loše stvari će vam se i događati, ipak ako pokušavate da mislite dobro i širite ljubav, ublažićete sve ono što ovaj aspekt nosi sa sobom.

Autor:

Društvo

Selaković: 11. novembar je Dan pobede za Srbe

Auto/Tech

NEMOJTE DA SE IZNENADITE: WhatsApp će obrisati vaš nalog ako imate ove aplikacije

Domaći

OPET STARI CAR? Filip napravio LJUBOMORNU SCENU Dalili! Ona mu stavila do znanja da nije kao druge! Pomirenje se desilo ispod POKRIVAČA!

Lifestyle

Lečite se od prehlade, ali NIKAKO ne možete da ozdravite? Možda pravite OVE četiri greške

Domaći

NEOČEKIVANO! Američki jutjuber poslao poslednji pozdrav Marinku Rokviću uz OVU njegovu pesmu: Umro je dan pred moj rođendan! (FOTO)

Lifestyle

Tajna savršene zimnice: Duže će trajati i biti ukusnija

Original Article