Astrološki dogadjaji 15.04.2018.

13

Dnevni
Dnevni horoskop 2018

Published on April 15th, 2018 |
by Jasmina Spicum 063222539

0

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

NEDELJA 15.04. će biti spokojan dan, a obeležiće ga početak MERKUROVOG DIREKTNOG kretanja, 2 lunarna aspekta, a aktuelna su i danas dva jučerašnja planetarna aspekta. Mesec se kreće od 10° do 25° OVNA.

JUPITER SEKSTIL PLUTON 21 ŠKORPION/JARAC *tranzit 14.04.2018. 11:58
Dalekosežna i fanatična nastojanja, izražena želja za dokazivanjem, želja da se bude najbolji, želja za liderstvom, za bogatstvom.
Težite za promenama i možda ćete čak želeti da potpuno izmenite vaš život. Ovo je pravo vreme za to, jer ste u stanju da prodrete u svoju suštinu i prepoznate kako da izvučete više zadovoljstva iz života. Uz podršku prijatelja i rođaka naći ćete načina da svom životu date pozitivniji izraz.

MARS SEKSTIL NEPTUN 15° JARAC/RIBE *tranzit 14.04.2018. 19:27
Postajete senzibilniji u odnosu na svet oko vas, i želja da pomognete drugima koji imaju manje sreće je u ovom intervalu na visokom nivou. Velikodušnost je naglašenije od potrebe da grabite za sebe. Ovo je i odličan interval tokom kog se treba fokusirati na duhovni rad i aktivnosti kojima možemo dobiti odgovore od Božanskog (intutivna komunikacija, komunikacija sa Andjelima).
Posvetite neko vreme razmišljanju o tome šta biste želeli da podarite bliskima u danima koji slede – darivanje je moćan lek za nervozu, depresivna i anksiozna stanja. Osetićete dublju povezanost sa voljenima, ali i bolju komunikaciju sa čitavim univerzumom.

Mesec tranzitira kvadrat sa Marsom 15° Ovan/Jarac (9:46 do 11:46), te se čini da ste u emotivnoj krizi ste koja može biti izvor zdravstvenih problema – potrebno je da svesno razvijate samokontrolu kako bi vladali svojom naglošću i indiskrecijom. Ne postavljajte previsoke zahteva drugima. Vodite računa o svojim izjavama, i dobro odmerite težinu svojih reči pre nego što izprovocirate nesporazum. Kontrolišite impulsivnost nervozu, silovitost, netoleranciju i žestok sarkazam, svadljivost, razdražljivost. Oprez u saobraćaju. Neugodan zdravstveni aspektkoji može ukazati na podložnost upalama, ili bolestima propraćenim groznicom. Opasnost od nezgoda zbog kratkih rokova i žurbe. Budite veoma pažljivi i u odnosima sa suprotnim polom. Ovo je loš trenutak za razmirice i nesuglasice, koje se veoma lako predimenzioniraju pod ovim uticajem. Ako ste u braku, opasnost od naglih troškova i svadja. Kontrolišite svoje strasti, jer će prepuštanje njihovom zadovoljavanju pod ovim aspektom delovati pogubno.

MERKUR KREĆE DIREKTNIM HODOM u 11:20 sa 04° OVNA.
Merkur, signifikator komunikacija i informacija 15. aprila 2018. kreće direktnim hodom sa 4° Ovna, što će najviše osetiti pripadnici vatrenih (OVAN, Lav, Strelac), i kardinalnih (OVAN, Rak, Vaga, Jarac) znakova. Kroz zodijački znak Ovna danas tranzitiraju i Sunce, Mesec, Uran, i Merkur koji simbolizuje komunikacija, informacija i saobraćaja. U narednim danima Merkur će kreirati niz izazovnih aspekata (kvadrati) sa tranzitnim Saturnom, Marsom i Plutonom. Ovnovi i Škorpioni OPREZ!!!

Večernjii kvadrat Meseca i Plutona 21° Ovan/*Jarac (19:36 do 21:36) kreira napornu atmosferu. U emotivnom grču ste, ali ipak – beskompromisni. Najbolje je da tokom ovih časova izbegavate veze sa onim ljudima koji bi mogli pokušati da vas šarmom priklone njihovom načinu razmišljenja, dok bi vas drugi mogli iskoristiti.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx Jupiter 08.03.2018. – 11.07.2018.
Rx Merkur 22.03.2018. – 15.04.2018.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

29. lunarni dan KAKAV ĆE DAN BITI ZAVISI OD TOGA KAKO JE PROTEKAO MESEC
– Na čoveka deluje onako kako je prošao čitav mesec
– Ako je izabran loš put biće jako loš dan
– Dan iskoristiti da se sa sebe baci sve iznošeno, tuđe i da jasno osetite svoj put
– Dobro je dan provesti u izolaciji, koliko je moguće jer je ovo dan smirenja i pokajanja
– Danas pretvarajte negativne misli u pozitivne
– Zabeležite ko vam je telefonirao, koga ste sreli, šta je privuklo vašu pažnju jer su ti ljudi bitni za raskidanje nemetljivih, lažnih veza sa lakomislenim ljudima,vaših misli, loših navika
– Dobro je završiti ono što je ranije započeto, vratiti dugove, postiti
– Koristiti ruzmarin kao aromaterapiju
– Hrana koja se preporučuje: palačinke i pecivo
– PRE SPAVANJA OBAVEZNO SE ISTUŠIRATI (dok to radite zamišljajte da sa vodom odlazi tuđa loša mračna energija)
– Organ na koji treba obratiti pažnju: stopalo

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK OVNA
Boravak Meseca u vatrenom, kardinalnom, muškom znaku donosi impulsivnost, odvažnost, potrebu da se krene u akciju. Ovi dani tokom kojih Mesec tranzitira znakom Ovna pojačavaju impulsivnost i dinamizam. Mesec tranzitira Marsovim minskim poljem. Budite umereni u reakcijama – nemojte na sve što vam se ne svidi reagovati besom. Zbog naglašene napetosti obratite pažnju na ishranu, neka vaš jelovnik bude blag, hranite se pretežno povrćem i voćem, izbegavajte ljutu i previše začinjenu hranu koja stvara tenziju i utiče na pojavu glavobolje. Za ove dane je najbolja fizička aktivnost ili boravak u prirodu – nakon toga ćete biti opušteniji i odmorniji.

NAVEDENI LUNARNI ASPEKTI ĆE SE ODNOSITI NA VAS UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 10° do 25° KARDINALNIH (OVAN, Rak, Vaga, Jarac) i VATRENIH (OVAN, Lav, Strelac) znakova.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.


Related PostsArticle source: http://www.spicum.com/index.php/astroloski-dogadjaji-15-04-2018/