Astrološki dogadjaji za 10.10.2018.

5

Dnevni
Spicum Astrologija Horoskop

Published on Oct 10th, 2018 |
by Jasmina Spicum 063222539

0

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

SREDA 10.10.2018. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga Merkurova i Mesečeva promena znaka, 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 26° VAGE do 10° ŠKORPIONA.

MERKUR POČINJE TRANZIT KROZ ZODIJAČKI ZNAK ŠKORPIONA u 2:40

Mesec okončava fazu praznog hoda i počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak Škorpiona u 6:09.
Da li ste ovih dana postali opsednuti željom da saznate svrhu svog života ili najzad započnete suštinsku spoznaju? Ukoliko jeste Merkur u Škorpionu je sada već aktivan u vaše natalnom horoskopu. Na mundanom nivou tranzit Merkura kroz znak Škorpiona najavljuje ciklus intenzivne potrage i naglašene potrebe da se prodre u samu srž problema. Obzirom da Merkur pomaže da razumemo životne tokove i komuniciramo sa drugima, ovaj tranzit će pojačati intuiciju i pomoći da dopremo do informacija koje su načešće dobro skrivene od nas. U mnogim situacijama upravo ovaj tranzit će otkriti koren problema u problematičnoj situaciji koja traje već dosta dugo, ipak ukoliko ne kanališete ovu energiju na ispravan način može vas odvući u paranoju i opsesivne misli.

Prvi lunarni aspekt je jutarnja (6:36 do 8:36) konjunkcija Meseca i Merkura 00° Škorpion koja daruje saosećajnost i spremnost da podelite probleme sa drugima, kombinujući intuiciju sa praktičnim razmišljanjem. Razmišljanja o prošlosti, osećanja i lične veze karakterišu ovaj planetarni uticaj. Takođe, ovo je idealno vreme za razgovore o kućnim pitanjima. Inicirajte porodične diskusije i definišite probleme vezane za decu i roditelje.

Prepodne će obeležiti opozicija Meseca sa Uranom 00° Škorpion/Bik(8:05 do 10:05) koja uvodi emotivnu napetost, tvrdoglavost, impulsivnost. Stvarate konflikte – ne ostavljajući prostor za kompormis. Nerazumevanje. Iznenadne promene ponašanja.

Popodnevni sati (16:06 do 18:06) protiču uz sekstil Meseca i Saturna 3° Škorpion/Jarac koji daruje rešenost da istrajete i realizujete svoje želje i ambicije. Bićete veoma izdržljivi, u stanju da se kontrolišete i sačuvate uspeh. A do uspeha se stiže samo uz istrajnost i posvećen rad. Spor ali siguran put do uspeha koji sledi nakon izazova. Držite se dobro poznatih procedura.

MERKUR OPOZICIJA Rx URAN 00° Škorpion/Bik *tranzit 19:36
Merkur u opoziciji sa Uranom donosi neslaganja sa drugima te stoga ovo nije interlude u kom biste trebali prezentovati sopstvene argumente i vizije. Izbegavajte donošenje odluka, zbog kojih kasnije možete žaliti. Impulsivniji ste i neorganizovani, nepraktični. Moguće su promene planova u vezi sa putovanjima, a nalaže se i oprez tokom vožnje, jer su moguće nepredvidjene situacije usled nepažnje i nestrpljenja.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx VENERA 05.10.2018. – 16.11.2018.
Rx Uran 07.08.2018. – 03.01.2018.
Rx Neptun 19.06.2018. – 25.11.2018.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

MLAD MESEC
Faza mladog Meseca je noć bez Meseca. U ovoj fazi koja traje nekoliko sati, priroda, ljudi, životinje i biljke su izloženi veoma jakom dejstvu nebeskog tela, koje, čini se da ne postoji. Sposobnost organizma da se oslobodi različitih toksina i otrova je najveća, i zato post daje veoma dobre rezultate, naročito u prevenciji. Ovo je najbolji dan za otpočinjanje bilo koje aktivnosti, takodje i za oslobadjanje od loših navika, kao što su cigarete i alkohol (želja za cigaretom ili alkoholom se lakše podnosi).
Faza Mladog Meseca je idealna za fokus na sve što želite da razvijate u naredne dve nedelje, idealno vreme da započnete sve značajnije poslove. Ovaj kratak duration od prvih standard dana iskoristite za promene na emotivnom i ljubavnom planu – započnite nešto novo, “okrenite novi list”. Porodica i lične teme su naglašene i uživate u porodičnom okruženju.

3. lunarni dan DANAS TREBA BITI SNAŽAN we UPORAN
– Na nebu se pojavljuje srp mladog Meseca
– Sve što je sazrelo izlazi napolje, sve što je bilo planirano počinje da raste
– Ono što je zamišljeno prvog lunarnog dana sada treba kanalisati
– Potrebno je raditi napornije fizičke vežbe jer sabijena energija traži izlaz: dobro je raditi mentalne projekte, baviti se sastancima
– NIKAKO NEMOJTE POKAZATI LENJOST jer je moguće dobiti glavobolju i imati odsustvo stvaranja
– Najteže poslove treba odraditi danas
– Direktno na prepreke – napred, napred i samo napred
– NIKAKO agresivnost, nefleksibilnost, nepoverenje, sumnja, zloba
– Dobro je graditi i krenuti na duga putovanja imati originalne ideje i rešenja …
– Organ na koji treba obratiti pažnju: zatiljak i uši

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK ŠKORPIONA
Dani tokom kojih imate pojačanu intuiciju i koncentraciju, i zahvaljujući book možete doći do konačnog rešenja nekog problema koji vas muči od confuse Mladog Meseca. Ovo su dani strasti i naglašenog interesovanja za suprotni pol ako ste zaljubljeni a a ko niste ovo je interlude sastanaka koji su ispunjeni erotikom. Zbog pojačane strasti sprečite, verovatno neosnovane, izlive ljubomore. Ljudi su generalno epoverljivi tokom ovog tranzita. Povoljni dani za razne vrste psihoanalize ili proučavanja ezoterije, a poželjno je praktikovati pozitivne afirmacije. “Sada svet posmatrate kroz tamna stakla i negativnu prizmu, posebno osobama sa aktivnim zodijačkim znakom Škorpiona u natalnom horoskopu (Sunčev ili Lunarni znak, podznak). Prisutna je moć dubokih uvida u tajne ljudske psihe.

NAVEDENI LUNARNI ASPEKTI ĆE SE ODNOSITI NA VAS UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ZODIJAČKOM SEGMENTU od 26° KARDINALNIH (Ovan, Rak, VAGA, Jarac) i VAZDUŠNIH (Blizanci, VAGA, Vodolija) do 10° FIKSNIH (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija) i VODENIH (Rak, ŠKORPION, Ribe) znakova.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About a Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni module edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.


Related PostsArticle source: https://www.spicum.com/index.php/astroloski-dogadjaji-za-10-10-2018/