Astrološki dogadjaji za 27.11.2018.

9

Dnevni
Spicum Astrologija Horoskop

Published on Nov 27th, 2018 |
by Jasmina Spicum 063222539

0Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

UTORAK 27. NOVEMBAR će biti izuzetno dinamičan dan, a obeležiće ga lunarna promena znaka, 3 planetarna i čak 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 25° RAKA do 9° LAVA.

Jutarnji kvadrat Meseca i Venere 27° Rak/Vaga aktivan je od 05:15 do 07:15. Potrebno je da izbegavate emotivne sukobe, hedonizam, rasipništvo. Nemojte se preterano truditi da kod drugih ostavite savršen utisak o sebi jer ćete time privući pogrešne ljude, napravite razliku izmedju bliskih ljudi koji su vam zaista značajni i ostalih. Tokom ovog intervala možete nakratko biti fokusirani na nezadovoljstvo sobom, ali i nesredjenim emotivnim životom i materijalnim gubicima. Finansijski problemi koje imate su posledica nedostatka ambicija, a vi baš sada imate potrebu da trošite.

Poslednji u nizu Lunarnih aspekata tokom Mesečevog tranzita kroz zodijački znak Raka je jutarnji (8:21) lunarni kvadrat sa Uranom na 29° Rak/Ovan. Emotivna napetost, tvrdoglavost i impulsivnost donose opasnost od konflikta jer izgleda kao da nema prostora za kompromis. Iznenadne promene ponašanja. Loš aspekt za putovanje. Rasprave i svadje, odraziće vam se na živce. Prevara i izdaja. Takodje, javljaju se nekarakteristična raspoloženja i nepredvidive akcije. Ovaj aspekt donosi loše procene i nije dobar za sklapanje ugovora.

Aktivacijom ovog aspekta Meseca ulazi u fazu praznog hoda koja će trajati do 9:35, kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak LAVA.

Rx MERKUR KONJUNKCIJA SUNCE 6° STRELCA *tranzit 10:15
Zbog Rx hoda Merkura ugroženo je praktično razmišljanje, pomućen intelekt, i uočavate nejasnu svest o ciljevima, organizacija vam i ne polazi za rukom. Ipak, ovo je vrlo povoljan interlude za ponovljene poslovne pregovore, reorganizaciju zaostale dokumentacije i korespondencije, povratna poznanstva. U ovom periodu nešto ćete otkriti i zbog toga ćete izmeniti način komunikacije sa osobom sa kojom ste gradili nivo bliskosti. Jasno uočavate svoj položaj i sposobni ste da ga približite i pojasnite drugima. Možete biti efikasni u radu ukoliko se prisetite ranijih grešaka.
Ovaj tranzit označava duration aktivnosti u životu, a postignuti uspeh zavisi od položaja Merkura u vašem natalnom horoskopu, od vaše sposobnosti da iskoristite ponovo pružene prilike i pripravnosti. Ako je Merkur prilikom rođenja u nepovoljnim aspektima ovaj tranzit može izazvati nezgode ili gubitke. Bićete nestalni u svojim stremljenjima i prohtevima, i pomalo nepostojani u poslovima.

Aktivni jutarnji časovi (16:41 do 18:41) su pod izuzetno benefičnim trigonom Meseca i Jupitera 4° Lav/Strelac te jutro protiče uz osećaj razumevanja i opuštanja, što će pomoći da se zaborave nesuglasice.

Trigon Meseca i Rx Merkura 4° Lav/Strelac se odvija u intervalu od 17:22 do 19:22, i poboljšaće raspoloženje. Ovo je odličan vremenski interlude za komunikaciju, pregovore, pisanje, ali i meditaciju, izražavanje emocija jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri, ali i da izrazite svoja prava osećanja na racionalan način.

Lunarni trigon sa Suncem 5° Lav/Strelac (18:38 do 20:38) donosi mentalni i duhovni sklad. Ovaj aspekat daje izuzetno uskladjene partnerske i supružničke odnose, iskoristite ga da poboljšate kvalitet komunikacije. Osećate radost življenja, želite moć. Komunicirajte se muškima i autoritetima. Zdravlje je solidno.

MARS SEKSTIL SATURN 7° RIBE/JARAC*tranzit 22:30
Za vreme ovog tranzita za vas će biti lako da obavljate rutinske poslove na svoje zadovoljstvo i da ispunjavate sve svoje obaveze. Ne samo kolege, već i vaši šefovi, ceniće vaš osećaj za odgovornost i način rada, obzirom da ste jako skoncentrisani. Projekti koji zahtevaju istrajnost su pod dobrom kontrolom u vašim rukama, jer ste svoju energiju koncentrisali na ostvarenje cilja.
Smernost je druga crta ovog aspekta koju će drugi ceniti u vama. Ovo vas može odvesti do mnogih uspeha, čak ako i nisu neposredno uočljivi, što vam neće smetati ako ste vrlo strpljiva osoba i verujete da ćete kasnije pobrati plodove vašeg zalaganja.

Rx MERKUR KONJUNKCIJA JUPITER na 4° STRELCA*tranzit 23:27
Raskošno bogatstvo misli, optimizam, poznanstva koja donose benefit, profitabilne poslovne transakcije, uspešni kontakti. Povoljan dan za pregovore, ugovore, marketinške aktivnosti, ekspanziju.
Posvetite danas više pažnje životnim segmentima koji vam donose nesigurnost i osećaj nejasnoće. Sagledavanje će vam ukazati na oblasti koje će u budućnosti zahtevati promene, i to će postati svojevrsna mapa ka vašem ličnom zakopanom blagu.
Poboljšanje sposobnosti rasuđivanja, duh je optimističniji, vedriji i okrenut filozofiji, iako naklonjen višem spiritualnom razmišljanju. Predstoje vam putovanja u strane zemlje i kontakti sa strancima. Više samopouzdanja i sposobnosti za vođenje poslova, dobro zdravlje, napredak i uspeh.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx MERKUR 17.11.2018. – 06.12.2018.
Rx Uran 07.08.2018. – 03.01.2018.
Rx Neptun 19.06.2018. – 25.11.2018.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

20. lunarni dan DAN ZA AKTIVNA, ODLUČNA we PRODORNA DEJSTVA
– Važan dan u duhovnom smislu, dobro čitati duhovne knjige
– Dan namenjen za aktivna, odlučna, prodorna dejstva
– Danas se rešavaju životni problemi, strah pretvorite u prijatelja ili rešenje tako što ćete bez bojazni zakoračiti u neizvesnost
– Nemojte obraćati pažnju na reči, već se fokusirajte na uspostavljenu vezu
– Donosite važne odluke u ovom danu i graditi prijateljske veze
– Dobro je družite sa istomišljenicima, stupiti na odgovornu funkciju, raditi operacije sa novcem, promeniti radno mesto, obavljanje kućnih poslova, sticanje novih poznanstava, posećivati prijatelje
– Zabranjeno: oholost i ravnodušnost prema ljudima
– Organ na koji treba obratiti pažnju: gornji deo leđa, lopatice, trbušna maramica, ramena

21. lunarni dan DAN ENERGIJE we ŽELJE ZA STVARANJEM počinje u 20:30
– Dan budi energiju i želju za stvaranjem
– Ubrzava ozdravljenje
– Provesti ga aktivno, jer iz korena se život može promeniti
– Biti čestit i pravedan
– Korisno je učestvovati u zajedničkim zanimanjima
– Najbolje je družiti se, prelaziti na novo radno mesto, mijenjati mesto boravka, putovati, raditi teške poslove čak i razvoditi se
– Ovoga dana energija će podržati vaše odluke
– Dobro je jesti šargarepu i kiseo kupus
– Ne konzumirati belančevine i masti
– Organ: jetra i košna srž

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK RAKA
Mesec je u znaku Raka u svom sedištu te može izazvati plimu emocija, želju za bavljenjem porodičnim aktivnostima i prepuštanje emocijama. Bićete osetljiviji i ranjiviji nego inače, činiće se da je vaša ljubavna patnja nešto najvažnije na svetu. Prevelika doza emocija može da uguši glas razuma, ali ne dozvolite da vas uznemire trivijalna pitanja, već usmerite misli na unutrašnju duhovnu energiju, koja će vam pomoći da problem rešite što bezbolnije. Mnogi će se žaliti jedni drugima, jer su preosetljivi i traže nekoga da ih sasluša… U ovim danima mogući su manji probemi sa varenjem, te disciplinujte ishranu. Opustite se i budite u miru sa sobom, prihvatite trenutne okolnosti i uživajte u svakom trenu.

NAVEDENI LUNARNI ASPEKTI ĆE SE ODNOSITI NA VAS UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ZODIJAČKOM SEGMENTU od 25° KARDINALNIH (Ovan, RAK, Vaga, Jarac) i VODENIH (RAK, Škorpion, Ribe) do 9° FIKSNIH (Bik, LAV, Škorpion, Vodolija) i VATRENIH (Ovan, LAV, Strelac) znakova.

Tags:


About a Author

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad ssa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni module edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.Article source: https://www.spicum.com/index.php/astroloski-dogadjaji-za-27-11-2018/