BUDITE DŽENTLMENI: Ove muške gestove žene obožavaju!

59

24. 07. 2014.

BUDITE DŽENTLMENI: Ove muške gestove žene obožavaju!

Iako postoje žene koje džentlmenski gestovi ne obaraju s nogu, ipak je više onih koje u njima prosto uživaju, naročito kada su od strane njihovog partnera. I kod muškaraca je po pitanju sledećih manira mišljenje podeljeno, ali nije na odmet da saznate na koje male stvari žene obraćaju pažnju.

1. Izbacivanje kese sa smećem

Gledanje muškarca koji bez problema obavlja “prljavije” kućne poslove, barem ponekad, može da izmami osmeh na lice svake žene.

2. Nošenje prtljaga

Stara škola – kada čvrsta muška ruka pritekne u pomoć, ne treba odbijati! Žena može i sama da ponese svoj kofer, ali ma koliko ona snažna bila, nije li lepo i poželjno da se njen partnerponudi da pomogne

3. Izvlačenje stolice

Džentlmenski gest broj jedan – svakoj dami će prijati da joj njena pratnja na romantičnoj večeri izvuče stolicu kako bi sela.

4. Obazrivost prilikom šetnje

Tradicionalan, ali vrlo simpatičan gest – kada muškarac ide na strani trotoara do ulice, kako njegovu pratilju slučajno ne bi isprskao auto.

5. Popravka stvari po kući

Svaki muškarac bi trebalo da zna kako da izvrši osnovne popravke u kući. I da, u slučaju kvara automobila na putu do mora, žena ne bude ta koja će da rešava kvar.

6. Ubijanje komaraca

Niko ne voli da vidi insekte stanu, a svakako bi muškarac trebalo prvi da skoči i otarasi se neželjenih gostiju.

7. Stavljanje drugom muškarcu na znanje: “ona je moja”

Tehnički, ovo deluje seksistički i u suštini nijedna žena nije ničije “vlasništvo”, ali u realnosti svaka voli da se oseća da je partner ponosan što je sa njom.

8. Ustupanje jakne

Muška jakna kada veče postane hladno, uvek dobro dođe.

Izvor:

STIL

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar