ČIM SAM GA VIDELA NA PLAŽI, ZNALA SAM DA ĆU GA IMATI UVEČE: Jednim potezom, priuštio mi je orgazam za pamćenje!

44

SEKS NA PLAŽI

 

“Sem je instruktor ronjenja i snimila sam ga na letovanju, dok sam uživala na plaži. Dopalo mi se kako izgleda, papa sam mu stavila do znanja da sam u našoj ronilačkoj grupi jedino ja neudata kako bi se fokusirao na mene i upalilo je. Ponudio mi je privatni čas i pristala sam, naravno.

Tako smo nas dvoje bili sami u vodi, i posle nekih dva sata me je poljubio. Izašli smo isto veče, pili mnogo tekile i rešili da prošetamo po plaži. Naleteli smo na jednu ležaljku razapetu između dva drveta i uspentrali se u nju. Bila sam outpost sebe od uzbuđenja – u svakom trenutku neko je mogao da nas uhvati, a Sema sam poznavala jedan nepun dan. Dva tabua koja su mi se baš dopala.

 

Prvo smo se samo ljubili, bez mnogo mrdanja jer sam se plašila da ćemo se prevrnuti. A onda je uradio nešto što me je impresioniralo: jednom rukom je držao ivicu mreže a drugom mi hitro svukao gaćice ispod haljine i onda nastavio da luta rukom. we kunem se da sam posle standard minuta doživela orgazam. Sve je bilo tu – i zgodan muškarac, i some-more i zvezde i plaža. Nismo se više viđali, ali vredelo je”, rekla je Marija, 33.

foto: Profimedia

U ŠATORU SMO PROVELI TRI DANA

 

“Rešila sam da sa prijateljicom odem na muzički festival. Ne znam kako, ali je uspela da zaboravi naš šator papa nismo imale pojma gde ćemo spavati tri dana. Na svu sreću, sve je bilo krcato zgodnim i uslužnim frajerima. Naletele smo na dva, bili su prijatelji i raspodelile smo ih između sebe. Kao na svakom festivalu na otvorenom, u šumi je bila prava zabava, papa smo se povukli tamo. Ljubili smo se satima, a onda smo otišli u njihov šator. Ona je delila vreću za spavanje sa svojim novim dečkom, a ja sa svojim. Bili smo prilepljeni jedno uz drugo, i moralo je da se desi to što se desilo, iako su nam prijatelji spavali bukvalno pored nas. we bilo je tako dobro da nisam ni pokušala da prigušim svoje stenjanje. Tri dana smo delili šator, i nakon toga se više nismo videli. we ne žalim, to su avanture koje su zanimljive samo na standard dana, jer se lako izližu”, otkrila je Ema, 25.

foto: Profimedia

O SEKSU NA MOSTU MAŠTALA SAM NEDELJAMA

 

“Pre standard godina vozila sam bicikl sa tadašnjim dečkom. Obukla sam kratku haljinu i namerno vozila ispred njega da bi imao bolji pogled. Zastali smo na jednom mostu i pričali, a onda me je poljubio. Stvari su postajale uzavrele a ja sam se uzbudila, kada su naišla kola – brzo sam se sklonila od njega jer sam pomislila da je neko ko me poznaje. Ipak, nisam želela da prestanemo jer je i mesto i vreme bilo savršeno. Kola su prošla, a mi smo nastavili. Zavukao mi je ruku ispod haljine i skinuo gaćice. Gurnuo ih je u svoj džep. Znala sam da moramo da budemo brzi, papa sam mu otkopčala pantalone i povukla ga ka sebi. Trajalo je samo standard minuta, ali nisam imala ništa protiv. Bilo mi je tako uzbudljivo jer je na javnom mestu i nedeljama sam intenzivno maštala o tih standard minuta”, ispričala je Samanta, 28.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/menshealth.com)

Article source: http://www.kurir.rs/sex/2904301/cim-sam-ga-videla-na-plazi-znala-sam-da-cu-ga-imati-uvece-jednim-potezom-priustio-mi-je-orgazam-za-pamcenje