Instant rešenja za predivnu kosu

75

Svi želimo guste, seksi uvojke poput Blejk Lajvli ili Šeril Kol, ali retko koja žena može da se pohvali savršenom kosom koja izgleda kao sa stranica časopisa. Čak i one koje imaju gustu kosu često prigovaraju kako je pregusta, one koje imaju kovrdžavu kosu žele ravnu, devojke sa tankom kosom žude za bogatim volumenom… I tako u krug.

Beautiful woman with magnificent hair

Srećom, uvek postoje mali trikovi kojima možete da “lažirate” lepu kosu i da postignete efekat koji želite, i to bez umetaka i skupih tretmana.

1. Više volumena
Nakon pranja na kosu nanesite sprej za volumiziranje pa zatim kosu vežite u labavu punđu na vrhu glave. Ujutro raspustite punđu i kosi dodajte suvi šampon koji će stvoriti volumen. Stilizujte po želji!

2. Ispucali krajevi
Ispucale vrhove trenutno možete zakamuflirati ovim postupkom. Nakon što ste oprali kosu i naneli i isprali masku za duboko regenerisanje, isfenirajte kosu uz pomoć fena i četke kojom ćete zagladiti vlasi. Malu količinu regeneratora nanesite na prst i time izravnajte ispucale vrhove koji štrče.

3. Kosa nema sjaj

Želite li trenutni sjaj, nabavite proizvode koji se reflektuju na kosi i prestanite da koristite vruće aparate poput pegle i figara. Ukoliko ofarbate kosu u tamniju nijansu to će joj takođe doneti novi sjaj.

Izvor: Index.hr

Sviđa mi se (1 glasova)

Loading ... Loading …