Istraživanje: Levoruki ljudi su bolji u krevetu

77

Novo istraživanje donosi veoma zanimljive rezultate koji će obradovati sve levoruke ljude. Naime, brojke su jasne i pokazuju da levoruki, u poređenju sa dešnjacima, uživaju u boljem seksu.

levoruki

Život levorukima ponekad može da bude prilično komplikovan, a svakodnevno snalaženje u svetu prvenstveno podređenom dešnjacima nije uvek jednostavno. Međutim, oni u jednom segmentu pobeđuju dešnjake, a to je seks, piše “Time”.

Prema nedavnom istraživanju, levaci su u čak 71 odsto slučajeva zadovoljniji seksom nego dešnjaci. Studija je obuhvatila 10 hiljada ispitanika od kojih je čak 86 posto levorukih izjavilo da su izuzetno zadovoljni svojim seksualnim životom u poređenju sa svega 15 posto dešnjaka.

Naučnici još nemaju odgovor na pitanje zašto su levaci zadovoljniji seksom, ali kao odgovor se pretpostavlja činjenica da su oni jednostavno, u nuždi, znatno maštovitiji. I dok je svet podređen dešnjacima, poput igranja videoigara ili pak otvaranja konzervi, levoruki su prisiljeni da usavršavaju druge veštine.

Izvor: Tportal.hr

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …