Izgubili ste psa? Neobična uputstva kako da pronađete svog ljubimca.

58

Društvenim mrežama i zabavnim stranicama kao što su 9gag i Reddit proširila su se uputstva za pronalaženje izgubljenoga psa, za koja dosad nismo čul,i pa ćemo ih podeliti sa vama.

ljubimac

Očajni vlasnik 12 dana nije mogao da pronađe psa na terenu obraslom gustom šumom, a savetom su mu pomogli lovci na koje je naišao tokom potrage.

Vlasnik treba da uzme svoj komad odeće koji je nosio barem jedan dan, što je moguće duže, kako bi odeća poprimila njegov miris. Komad odeće donesite do mesta gde je pas poslednji put viđen i tamo ga ostavite.

Ako pas ima ležaj, transporter ili omiljenu igračku, možete ostaviti i nešto od toga, uz pismenu molbu prolaznicima da ne sklanjaju i ne bacaju te predmete. Ostavite i činijicu s vodom, ali ne i s hranom jer bi to moglo privući životinje koje bi pas izbegavao.

Vratite se drugoga dana, a ako možete, proveravajte navedeno mesto više puta dnevno.

Bio sam skeptičan i sumnjao da će moj pas uspeti da pronađe i prepozna komad odeće ako me nije čuo kako se derem za njim najglasnije što mogu punih 12 dana. Međutim, kada sam došao da proverim drugi dan, sedeo je kraj svojih stvari, koje sam mu ostavio. Nadam se da će ovo pomoći onima kojima se izgubio najbolji prijatelj“, napisao je na kraju anonimni korisnik.

Izvor: B92

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …