IZNENAĐENJE: Muškarci više žele milovanje i poljupce od seksa

Nisu perverzije u pitanju, niti bilo kakvo eksperimentisanje.

Sigurno ste i vi mislili kako muškarci u krevetu ne žele ništa drugo nego običan seks, ne žele da se maze i gledaju kako što pre da pobegnu iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 odraslih osoba.

Istraživanje Univerziteta Indijana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena i došli su do svežih rezultata – koji se razlikuju prema polu.

1046 žena i 975 muškaraca između 18 i 91 godine učestvovalo je u istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu. Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nežnost i poljupce! Dakle, poljupci, maženje, grljenje su stvari koje preferira većina muškaraca u krevetu.

Istraživač Debi Herbenik kaže:

Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih žene maze i miluju. Ono što nas je malo iznenadilo jeste činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je reč o igranju uloga ili seksu na javnom mestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe.

Izvor: Miss7.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Original Article