IZNENAĐENJE: Većina žena u krevetu ne želi savršeno građenog muškarca

Možda će vam zvučati neverovatno, ali najnovije istraživanje došlo je do rezultata da čak 75 odsto žena ne želi u krevetu savršeno građenog muškarca.

Ovo je definitivno dobra vest za muškarce. Ako ste mislili da žene preferiraju mišiće i zategnuto telo, onda grešite. Najnovije istraživanje pokazuje da više od polovine žena ne želi savršeno građenog muškarca kraj sebe, a seksualna terapeutkinja Trejsi Koks objašnjava i zašto je to tako.

Pitate se zašto žene danas pre biraju salce nego trbušnjake? Nažalost, to je zato što su i same nesigurne u svoj izgled. Žene su ubeđene da ne mogu da ispune očekivanja savršenih muškaraca – kaže Trejsi.

Rezultati istraživanja pokazali su da bi čak tri od četiri Britanke pre bile u vezi s muškarcem koji ima stomačić nego sa muškarcem koji ima zategnuto telo.

Ovakvi podaci su zaista iznenađujući, pa su se istraživači pitali kako je moguće da žene ne žele u svom krevetu seksi, mišićavog muškarca.

Odgovor je bio da bi se čak 75 odsto žena osećalo nesigurno u sebe kada bi trebalo da se skinu pred savršenim muškarcem.

Žene su već izložene određenom pristisku predrasuda o tome kako bi trebalo da izgledaju i koliko kilograma treba da imaju. Mišićav muškarac u njima izaziva još veću nesigurnost.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Original Article