JEDNOSTAVNI SEKSI TRIKOVI: Izludite svog muškarca u krevetu!

78

08. 06. 2014.

JEDNOSTAVNI SEKSI TRIKOVI: Izludite svog muškarca u krevetu!

Ako ste u dugoj vezi, znate da nije tako teško doći do opadanja stasti, a seks lako ume da pređe u dosadnu rutinu! Ipak, iznenadite dragog i unesite malo svežine u vašu spavaću sobu! Evo sasvim jednostavnih, a ipak efikasnih, saveta kako da “podgrejete” atmosferu!

Budite glasne: Muškarcima prija saznanje da uživate u seksu i da vas mogu zadovoljiti. To je dobar podsticaj za muški ego. Kkao nejga, tako će i vas, dodatno uzbuditi glasni zvuci tokom seksa!

Budite gore: Muškarci bez izuzetka vole kada je devojka preuzme inicijativu i “zajaše” ih za vreme seksa. Ako su oni odozgore suviše dugo, onda im situacija deluje previše autoritativno i obično nakon određenog vremena upere pogled u zid ili u jastuk, te postane monotono! Kada je žena na vrhu prisutno je više interakcije. Oni uživaju u pogledu na lepu ženu, a ruke i usta su mi slobodni za dodire – mogu vas ljubiti po grudima, ili kontrolisati tempo tako što će šake položiti na vaše kukove. U ovom položaju imaju osećaj da ste zajedno u nečemu uzbudljivom.

Slatko, nežno i strasno: Neobuzdani seks uz mnogo pokreta i glasova je sjajan, ali probajte između strasnih intervala da napravite pauzu, kako biste se nežno dodirivali i šaputali lepe reči na jastuku. Osetićete harmoniju i istinsko zadovoljstvo ljubavi!

Neočekivani oralni seks: Inicirajte ovu igru dok vas muškarac gleda. Oni ne očekuju od žena da budu spontane kada je oralni seks u pitanju, ali se uvek tome potajno nadaju! Obožavaju ga, a kada mu ga pružite samovoljno, i to dok ga gledate u oči – uživanje je zagarantovano!

Izvor:

Vecernji.hr, Pressonline

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar