Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

93

05. 03. 2014.

– Autor: S.P.

Kako da lako pridobijete mušku pažnju?!

on i ona 5Prečice i trikovi do osvajanja muškog srca i uma! Ne postoji recept koji garantuje uspeh, ali postoje “začini” koji će sigurno pomoći.

Većina dama ima već dovoljno iskustva sa muškarcima, te neku svoju teoriju o tome kako da ih pridobije. Neke osvajaju, neke bacaju mamac, a neke jednostavno čekaju da budu osvojene. Igraju na kartu seksepila, otkačenosti ili inteligencije, i znaju koliko je važno, bez obzira šta je njihov adut, da budu primećene i željene. Saveti i priče sa drugaricama, od kojih svaka ima neki svoj trik, mogu da pomognu, mada suština privlačenja muške pažnje i nije toliko komplikovana. A evo o čemu je reč?

1. Ne obraćajte previše pažnje na njega: Zašto? Jer to je suština muške psihologije: oni ne vole devojke koje se previše trude i dostupne su za njih 24 sata dnevno, i takve im, po pravilu, brzo dosade. Vole da se igraju mačke i miša, da “love”, da osvajaju, da se oni potrude oko vas! Zato se ne zalećite, već budite taktične i zainteresovane sa merom (bar prividno).

2. Budite samouverene: Zato što je stav pola uspeha! Kada ste opuštene i sigurne u sebe, zračićete pozitivnom energijom, i on će poželeti da vas ima. Govor tela je takođe veoma važan, pa se potrudite da ne klimate glavom non stop, ne držite ruke u džepovima, ne gledate u pod, i ne koristite previše negativnih reči, jer sve će to odati utisak smušenosti i nesigurnosti.

3. Ponašajte se kao dama: Muškarci vole žene u pravom smislu te reči. Dakle, kratko i jasno: da je žensko žensko! Dopustite mu da bude “mačo men”! Budite slatke, ženstvene, smešite se, ne koristite vulgarne reči, ni muške gestove, hodajte i pričajte kao što priliči jednoj dami!

4. Vodite računa o svom izgledu: Ovo ne znači da treba da izgledate kao filmska zvezda, ali važno je da budete čiste i negovane, i bar minimalno doterane. Muškarci su pre svega vizuelna bića, i dopašće im se da znaju da ste se potrudile da lepo izgledate baš zbog njih! Na kraju karejva, vi i želite da vas on želi, zar ne?

5. Budite svojai: Ne kao sa porodicom ili najboljim prijateljima, jer on to nije! Ali budite normalni, budite ono što jeste, bez laži, pretvaranja i foliranja. Neka vas poželi takvu kakva ste! Zato se potrudite da budete prirodne i da se osećate dobro dok ste sa njim, te se ne ustručavajte da mu kažete šta mislite.

Izvor:

Pressonline

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar