KAO U FILMU: Četiri najluđe poze u seksu

 

KAO U FILMU: Četiri najluđe poze u seksu

Seks je jedna velika igra, i ukoliko prestanete da budete maštoviti, smišljate nova “pravila” i radujete mu se, izgubiće čari. Probudite radoznalost i sa partnerom krenite u avanturu isprobavanje neuobičajenih poza! Uživaćete!

Misionarska poza na nešto drugačiji način: Lezite na leđa s bokovima na ivici kreveta dok partner stojeći prodire u vas. Noge stavite preko njegovih ramena i bokove podignite lagano prema gore. Ovo je savršen ugao za stimulaciju grlića i duboku penetraciju koja će vas dovesti do sasvim drugačijeg orgazma. Kombinujte ovaj i način plitke površinske penetracije kojom se stimuliše prednji vaginalni zid i G-taka i uživajte u modifikovanom obliku čuvene misionarske poze.

Poza “makaze” i to samo za izdržljive: Tokom seksa podignite noge, a neka vas partner drži za gležnjeve pri čemu će on diktirati vaš užitak tako što će širiti noge kako vama to odgovara. Mogućnosti ovog položaja su beskrajne, a budući da su tetive na nogama izuzetno osetljive i povećavaju seksualnu napetost neka se vaš partner slobodno poigra s vašim gležnjevima – uživaćete!

Stojeća poza za iskusne: Seksualno iskustvo u punom zagrljaju koje unapređuje emocionalnu vezu, kao i fizičko stanje najbolje ćete iskusiti u stojećem položaju. Neka se vaš partner osloni na zid a vi ga zakoračite nogama dok vam on pridržava guzu. Na taj način on će kontrolisati vaše pokrete, što će pojačati njegovu penetraciju, a vas neumoljivim tempom dovesti do vrhunca.

“Yab Yum”: Jedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sedi prekrštenih nogu (u turskom sedu). Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice, pa obmotava noge oko njegovog struka. Muškarac podizanjem ženskog tela diktira tempo. Ova poza je vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni, pa mogu neprestano da razmenjuju poljupce.

Izvor:

Pressonline/Zadovoljna.hr

Pročitajte još

 

 

 

 

 

 

Nema komentara.

Ostavi komentar