Koje žene su najbolje u seksu?

61

http://www.besplatne-slike.net Potpuno besplatne slike visokog kvaliteta.

Koje žene su najbolje u seksu?

Prema istraživanjima koja je sproveo internet sajt za pronalaženje partnera u Americi, seksualno samopouzdanje kod žena dostiže vrhunac u ranim tridesetim godinama. Za to postoje mnogi razlozi, a mi donosimo one najzanimljivije. Saznajte zašto su žene iznad 30 godina bolje u seksu…

Prihvatanje sopstvenog tela

Nakon što su u dvadesetima svaki dan stajale pred ogledalom i živcirale se zbog izgleda, žene u tridesetima postaju svesnije svojih dostignuća i kvaliteta, pa se lakše mire s fizičkim nedostacima. Manekenke i modeli iz časopisa i s televizije prestaju da budu merilo mršavosti i lepote, pa se svaka žena bolje oseća u sopstvenoj koži.

Seksualna snaga

Prosečna žena do tridesetih je već verovatno promenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim navikama i željama u krevetu. Znajući šta može najbolje da je zadovolji, lako iznosi potrebe i maštarije, te se ne boji da ih traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Hemija

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno intimno samopouzdanje.

Komunikacija

Nakon godina čitanja o seksualnosti kroz članke i erotsku prozu, ženama više nije neugodno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja sopstvenih maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikad nije bolje funkcionisala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Užitak

Seks za ženu u tridesetima više nije dokazivanje, već užitak. Imajući više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze, pa se lakše opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše pod pokrivačem. A ako polni život i zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Privlačnost

Žene u svojim dvadesetima uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. No kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspesi, zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. U tridesetima više ne moraju da igraju samo na kartu telesne lepote, već i razvijenog intelekta. Samosvesnije i hrabrije, osećaju da su još zanimljivije muškarcima.

Duge veze

U tridesetima mnoge žene ulaze u dugoročne veze, koje uključuju i brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, jer na podsvesnom nivou primaju poruku kako je neko spreman da provede čitav život s njima.

Izvor:

Zadovoljna

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar