LJUBAVNI TROUGAO: Poverila mi se da skoro i nema seks sa mojim bratom, a onda sam joj priznao šta osećam…

Zaljubljenost ih je odvela u aferu, a kraj se ne nazire. Priznanje bi uništilo porodicu. Da li postoji drugi način da se reši ova ljubavna zavrzlama? 
 

Jedan muškarac je u vezi sa verenicom svog brata i ne zna kako da se izvuce iz toga, a da priznanjem ne povredi najmilije. Zato je zatrazio savet od jedne kolumnistkinje.

 

foto: profiemdia

Ovo je njegova priča:

 

„Venčanje je iduće godine na Karibima. Moj brat ima 27 godina, njegova verenica 24, a ja 25 godina. Zajedno su 4 godin. Oduvek mi se sviđala, a pre dve godine sam shvatio da sam zaljubljen u nju. Naravno, svoja osećanja sam krio od drugih. Pre par meseci sam bio napolju sa prijateljima i naleteo sam na nju. Družili smo se i zajedno otišli u drugi kafić. Popili smo par pića i u razgovoru mi je rekla da skoro i da nema seksualni život sa mojim bratom. Rekla mi je da se on uopšte ne trudi da je zadovolji ili barem pokaže neki seksualni interes za nju. Nisam mogao da pomognem i rekao sam joj da je prelepa i da mi se jako sviđa. Priznala je da se i ja njoj sviđam.

Izašli smo u baštu kafića i u roku od par minuta smo se ljubili. Jedna stvar je prethodila drugoj i uskoro smo otišli u moj stan i nastavili sa predigrom, a kasnije i seksom.

 

NE PROPUSTITE

PREVARA POČINJE NA OVOM MESTU: Privatni detektiv otkrio šta se promenilo u poslednjih 20 godina!

(VIDEO) LUNI NE SMETA DA BUDE LJUBAVNICA: Evo kako Anabela komentariše svoju izjavu da se gnuša devojaka koje jure oženjene!

KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE O PEVAČU: Pokušao je da podmiti sudije da napišu da Ina nije njegova ćerka! Zaslužio je sve što mu se dešava!

 

 

 

 

 

   (Kurir.rs/TheSun, Foto:Profimedia)


Kurir

Autor: 
Kurir