MALI MOŽE DA ZABAVI: 3 eksplozivne poze koje morate da probate ako nije obdaren

63

Žena treba da klekne i nasloni se nadlakticama, dok muškarac kleći iza nje a stopala su mu raširena u širini kukova. Držeći ženu za kukove, on inicira dubinu i brzinu penetracije i njiše ženu napred-nazad. Za to vreme, žena treba da drži noge što priljubljenije kako bi suzile vaginalni kanal i time dodatno stimulisale i sebe i partnera.

 

Možete da se fokusirate na svoj orgazam, jer možete rukom da doprete do klitorisa, a pritom penis u tom uglu udara u prednji zid vagine, pa je sve savršeno za dodirivanje G tačke. Za muškarca je ovo dobra poza zbog suženog vaginalnog kanala, zbog čega će osetiti još veće zadovoljstvo.

Ova poza naročito je dobra za muškarce sa malim penisom.

 

foto: Profimedia

Ako je slučaj sa santimetrima, takođe vaš slučaj isprobajte i ove dve poze za koje seksolozi kažu da garantuju orgazam. Verovali ili ne, “dogi poza” je idealna za muškarce sa manjim penisom jer kada je žena na kolenima i laktovima, vaginalni mišići joj se automatski skupljaju, pa ima više trenja.

Pored “dogi poze”, druga idealna je obrnuta misionarska, gde je ona na vama, a noge su joj između vaših. Tako su pokreti lagani ali veoma intenzivni i orgazam je zagarantovan.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Superzena, Foto: Profimedia)

 

NE PROPUSTITE

OVO SU NAJČEŠĆE GREŠKE: Naučite svog dečka da pravilno koristi kondom, sigurno ne znate ovo!

MALI PRST ODAJE ŠARMERA, A VELIKI PALAC… Njegove ruke otkrivaju kakav je u seksu – nezaboravan i loš!

NARAVNO DA SAM DOŽIVELA ORGAZAM: Evo koje laži žene najčešće izgovaraju nakon seksa!

34 ODSTO ŽENA ŽELI DA ODNOSI TRAJU DUŽE: 7 sjajnih saveta za što duži seks

 


Kurir

Autor: 
Kurir