Merkur u Raku upozorava: Obratite pažnju na MAJKU i kuću! TRI znaka očekuju poslovni problemi

AKTUELNO

Horoskop

Merkur u Raku upozorava: Obratite pažnju na MAJKU i kuću! TRI znaka očekuju poslovni problemi

Izvor: Novosti.rs, Foto: Promo/Pitaj lekara ||

Merkur između ostalog predstavlja planetu komunikacije, razgovora, predstavlja način na koji razmišljamo. Venera u Raku simbolizuje dom, porodicu, decu i intuitivnost.

Kako je ovaj Mekur u Raku akcent će biti na domu, porodici, deci, ljubavi, na ženskim članovima porodice i majci.

Pojačani kontakti sa majkom

Merkur u Raku ima nežne i tanane emocije i jako izraženu intuiciju i empatiju. Ovaj Mekur oseća druge ljude, njihove želje, strahove i način na koji doživljavaju emocije i ljubav. Ovaj Merkur nije jak, ume da se povuče pred "napadima", ali zato uvek koristi intuiciju i tu je neprikosnoven.

Mnogi će poželeti da renoviraju kuću.

Za vreme njegovog tranzita biće povećana komunikacija sa porodicom. Imaćete potrebu za renoviranjem ili kupovinom novog doma. Kada su emocije u pitanju svima će nam biti naglašene. Bićemo hipersenzitivni i osetljivi.Budite spremni da vas postuci nekih osoba mogu ujesti za srce. Ovaj tranzit će najviše osetiti osobe koje su u znaku i podznaku Blizanci i Device.

Rak

Rakovima će doneti komunikativnost i lepu poletnu energiju. Rakovi će imati lep i poletni mesec. Putovanje je izvesno i zaista vam je potrebno kako bi napunili baterije. Ovo je odlična prilika da uspostavite lepu saradnju i komunikaciju sa porodicom. Ako imate neke nerešene odnose sada je lepo vreme da ih rešite. Mnogi Rakovi sada planiraju proširenje porodice kao i adaptaciju doma ili kupovinu novog.

Foto: Unsplash.com

Blizanci

Blizancima če biti naglašena karijera i novac. Imate sjajne komunikacione veštine i sada ih iskoristite u biznis svetu. Emocije zbog ovog tranzita su vam naglašene pa postoji mogućnost da pustite i po koju suzu. Stvari ćete shvatati lično.

Devica

Device će svoje slobodno, ali i radno vreme provoditi sa prijateljima i kolegama. Sada će vam se pokazati ko su vam zaista prijatelji a ko su vam odane kolege. Pojačana želja za izlascima i zabavama. Ovaj tranzit Merkura u Raku vam donosi i pojačane emocije , slobodni mogu da upoznaju jako zanimljivu osobu sa kojom će iz prijateljstva preći u vezu. Srećno!

Lifestyle

Obratite pažnju na boju ploda i peteljke: Kako da prepoznate da li su jagode stvarno DOMAĆE

Društvo

VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU! Danas se očekuju kiša i pljuskovi, kao i smanjena vidljivost: VOZITE OPREZNO!

Društvo

GUŽVE SE TEK OČEKUJU! Vozači, usled sezone GODIŠNJIH ODMORA, obratite pažnju na ove putne pravce!

Domaći

'SVAŠTA SE RUŽNO IZDEŠAVALO…' Slobina verenica Jelena priznala zbog čega se još nisu venčali, pa progovorila o ljubomori i PORUKAMA U TELEFONU

Horoskop

Ova 3 znaka očekuje novčani DOBITAK u maju

Extra

VRAĆA SE NAJVEĆI DOGAĐAJ KULTURE! Beogradski sajam knjiga zakazan za 11. septembar, počasni gost ove godine – Rumunija

Original Article