Merkur u Škorpionu *tranzit 2018.

5

Merkur

Published on Oct 10th, 2018 |
by Jasmina Spicum 063222539

0

Card124

Merkur danas počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Škorpiona, a ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR LIČAN (ukoliko su Asc, Sunce, Mesec, Venera, Mars u zodijačkim znacima BLIZANACA ili DEVICE), ili je aktivna prva dekada fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion ili Vodolija) ovaj tranzit ćete osetiti prilično intenzivno.
Spremnosti za promene i aktivnoj komunikaciji radovaćete se ukoliko ukoliko ima ličnih planeta u sektoru od 0° do 3° Raka, Škorpiona, Riba.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Da li ste ovih dana postali opsednuti željom da saznate svrhu svog života ili najzad započnete suštinsku spoznaju? Ukoliko jeste Merkur u Škorpionu je sada već aktivan u vaše natalnom horoskopu. Na mundanom nivou tranzit Merkura kroz znak Škorpiona najavljuje ciklus intenzivne potrage i naglašene potrebe da se prodre u samu srž problema. Obzirom da Merkur pomaže da razumemo životne tokove i komuniciramo sa drugima, ovaj tranzit će pojačati intuiciju i pomoći da dopremo do informacija koje su načešće dobro skrivene od nas. U mnogim situacijama upravo ovaj tranzit će otkriti koren problema u problematičnoj situaciji koja traje već dosta dugo, ipak ukoliko ne kanališete ovu energiju na ispravan način može vas odvući u paranoju i opsesivne misli.

Na dubljem nivou tranzit Merkura kroz zodijački znak Škorpiona će otkriti nesvesne procese koji se odvijaju u nama. Iako je svakodnevni život naizgled neometen i sprečava nas od preduzimanja nepromišljenih akcija, struktura Merkura je takva da ipak beleži svaki dnevni detalj u matriks koji egzistira u procepu izmedju prošlosti i budućnosti.
Na bezbroj načina se svakodnevno suočavamo sa sličnim situacijama – napredujemo uprkos uvredjenosti, bolu i razočarenju, ali Merkur u Škorpionu će sada pomoći da razumemo kako nam prošlost donosi sadašnje dogadjaje koji su osnova za budućnost. Dok Merkur tranzitira kroz zodijački znak Škorpiona kako biste sagledali trenutnu situaciju, potrudite se da razumete prošlost koja je kreirala sadašnje dogadjaje, što će vam pomoći da donesete bolje odluke i nastavite ka budućnosti sa svesnijim pristupom.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Tags:


About a Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni module edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.Comments are closed.

Article source: https://www.spicum.com/index.php/merkur-u-skorpionu-tranzit-2018/