Muškarci ne podnese ove ženske navike tokom seksa

51

18. 07. 2014.

 – Autor: Pressonline

Muškarci ne podnese ove ženske navike tokom seksa

Koliko god vas ponela strast, uzbuđenje, ili nešto što mislite da se zove ljubav, kontrolišite se tek toliko da ne radite sledeće stvari, i sve će biti u redu.

Kao što bilo koje loše iskustvo ostavlja utisak na nas, tako i lošim seksom trajno etiketiramo nekog. I koliko god ste privlačnost osetili prema njoj, sve pada u vodu ukoliko tokom akcije u krevetu ona uradi nešto…grozno.

Tako da, koliko god vas nosila strast, uzbuđenje, ili nešto što mislite da se zove ljubav, kontrolišite se tek toliko da ne radite sledeće stvari, i sve će biti u redu.

Pazite šta grizete

Uši su stvorene za grickanje usled predigre, bradavice ponekad mogu da prođu, ali nikako ne dozvolite zubima da se približe Gospodinu Srećku tamo dole. Njima nije tamo mesto. Nikada!

<!—->

 

Zvuci porno dive

Super je što ste se prepustile strastima, i većina muškaraca voli glasne devojke, ali ne i preglasne, pogotovo ne tako uobičajene propratne efekte. U sobi se ne nalazi treća osoba sa kamerom u ruci i neće postaviti snimak na „Red tube”.

Jahanje u stilu divljeg zapada

Većina mušakaraca obožava pozu kad je žena na njemu, ali to ne znači da treba bez milosti da skačete svom snagom kao da ste na rodeu. Zamislite da svoj prst udarate ciglom. Ne bi bilo baš prijatno, zar ne?

Bez osećaja za ritam

Određene poze u seksu jednostavno zahtevaju ritam i apsolutno najgora stvar koju možete da učinite je da ga ignorišete. U stvari, gore od toga je ako samo ležite i odajete utisak mrtve neme devojke. To uopšte nije privlačno.

Potezanje tema koje nemaju veze sa seksom

Ako ste u sred akcije, prepustite se znoju, dodirima i uzdasima, skoncentrišite se na orgazam, nikako ne postavljajte pitanja u smislu: „Da li ćemo ovoga puta zaista da se pomirimo”, „Kada ćeš da počneš da menjaš svoje navike”. U svakom slučaju ćete dobiti odgovor koji želite, ali to ne znači da je to istina.

Ovo nisu bile bog-zna-kakve lekcije i nikako im nije cilj da vas postide i da vam unište doživljaj. Jednostavno, prijateljski, izbegavajte ove stvari i bolje bolje i njima i vama.

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

Article source: http://www.pressonline.rs/plus/ona_i_on/320105/muskarci-ne-podnese-ove-zenske-navike-tokom-seksa.html