NAJODVRATNIJA PROSIDBA IKADA: Želela je da iznenadi svog dečka, a na kraju je završila u bolnici!

16

Jedna devojka htela je da ispuni tradiciju i na 29. februar prestupne godine zaprosi dečka, ali romantična prosidba pošla je po zlu.

U želji da bude originalna, devojka je stavila prsten u čokoladno jaje, koje je ubacila u svoju vaginu, piše doktor Kaj u svojoj novoj knjizu “Ovo će boleti: Ispovesti mladog doktora”.

Nadala se da će mali “rad prstima” od strane njenog partnera biti dovoljan da dohvati prsten, pa da ona klekne i zaprosi ga. Ali, dok je bilo u njoj, jaje se zarotiralo i zaglavilo.

Odbijala je da mu kaže šta se desilo, sve dok nije pristao da postane njen muž. Postavila mu je pitanje da li želi da je oženi, pa tek onda pojurila u bolnicu gde ju je pregledao dr Kaj, koji je čitav ovaj bizaran incident opisao u svojoj knjizi.

Prosidba je bila “jednako neočekivana, odvratna i u neku ruku romantična”, napisao je doktor.

– Bila je toliko uporna da ne upropasti iznenađenje, da do poslednjeg trena nije htela da mu otkrije šta je uradila – napisao je doktor koji je u bolnici uspeo da ukloni čokoladno jaje iz njene vagine, nakon čega se ova “romantična duša” u potpunosti oporavila.

Groblje

Depresija

Article source: http://www.dnevno.rs/bizarre/najodvratnija-prosidba-ikada-zelela-je-da-iznenadi-svog-decka-a-na-kraju-je-zavrsila-u-bolnici/