NEMATE ŽELJU ZA SEKSOM? Postoji način da to promenite, u pitanju je jedan ključni faktor!

24

Mnogo je razloga zašto se svaki dan treba dobro naspavati, a osmosatni san dokazano poboljšava pamćenje i izoštrava vašu koncentraciju tokom dana.

 

Postoji još jedna prednost koja će se svima svideti. Osobe koje bolje i više spavaju svaku noć imaju uzbudljiviji seksualni život. Seksualni terapeut i autorka istraživanja dr Lori Minc otkrila je kako osobe koje duže spavaju imaju veću seksualnu želju i povećava im se nivo seksualnih hormona poput testosterona.

 

Osim što dobar san može dovesti do još boljeg seksa, doktorka ističe kako i dobar seks vodi do isto takvog sna.

 

foto: profimedia

“Kvalitetan san može povećati želju za seksom, a dobar seksualni odnos vodi do boljeg spavanja”, ističe ona.

 

Njene tvrdnje potvrđuje i istraživanje iz 2015. godine , a koje je otkrilo kako žene koje spavaju duže imaju veću seksualnu želju idući dan. Za svaki sat što je žena duže spavala, šanse za seks idući dan bile su veće za 14 posto.

 

“Mnogo žena bori se s malom seksualnom željom. Žene su preokupirane različitim zahtevima bilo da se radi o poslu ili o deci. Osećaju se umorno i pod stresom su. No, seks se ne mora dogoditi tokom večeri kad ste umorni. Pronađite drugo vreme dana za seks. Uvek mislimo kako to treba uraditi kad se osećamo uzbuđeno, ali to ne mora biti tako. Jednom kada se počnete, hormoni će se probuditi i osetićete uzbuđenje”, savjetuje dr Minc.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

SMATRA SEBE EKSPERTOM! JAPANSKA PORNO ZVEZDA OTKRIVA TAJNE TRAJNE EREKCIJE: 8 saveta koje vam do sada NIKO nije dao, A TREBALO JE! (FOTO)

RAZBUKTAJTE STRASTI U KREVETU: Uz pomoć OVIH trikova, svaka žena će postati LJUBAVNICA ZA PAMĆENJE!

OTKRIJTE KAKO SE REŠITI NAJVEĆEG NEPRIJATELJA SVAKOG MUŠKARCA: Prirodna formula u borbi protiv impotencije

SVE ZAVISI OD LOKACIJE: Isprobajte ove poze napolju, a da vas niko ne uhvati u akciji!

 


Kurir

Autor: 
Kurir