Neobične stvari koje muškarci smatraju privlačnim kod žena

51

Postoji mnogo stvari koje su muškarcima privlačne kod žena. Ali da li ste znali da postoje i zaista čudne stvari koje privlače muški pol? Pošto smo svi drugačiji, privlače nas i različite stvari. Donosimo par stvari zbog kojih će vam postati jasnije da nedostaci i nesavršeno nekome mogu biti izuzetno simpatični i privlačni.

love

Strah

Zvuči smešno – muškarci žele da se devojke nečeg plaše? Ali zapravo, kada bolje razmislite, tačno je tako. Nije da muškarci žele da žene imaju u sebi usađen ogroman strah od nečega, ali mala doza straha njima imponuje i daje im priliku da pokažu svoju hrabrost i ispadnu heroji pred vama.

Videti vas neočešljanu i bez šminke

Činjenica je da većina muškaraca obraća pažnju na to je li žena uređena, našminkana, očešljana… Međutim, njima je itekako privlačno videti ženu bez ičega – spremljenu za dom, neočešljanu, bez šminke… Muškarci tvrde da njima to daje određeni okvir toga kakva žena zapravo jeste. Poenta je u prirodnosti, zato nemojte da se plašite da pokažete svoju prirodnu lepotu.

Nošenje naočara

Deluje čudno, ali muškarci smatraju izuzetno privlačnima žene koje nose naočare – i koje znaju kako da ih nose. Njima je to vrlo atraktivno, pogotovo ako se uklapa u look koji nosite i ako znate kako da ih uskladite.

Gledanje kako nanosite šminku

Muškarci su vrlo fascinirani time kako žene koriste šminku. Začuđuje ih činjenica koliko zapravo precizno žene mogu da nanesu šminku i to da svaka od nas ima svoj jedinstven stil šminkanja. Zato, nemojte se ustručavati da pred njima popravite šminku, to je nekima izuzetno seksi.

Naglasak

Nemojte da se plašite da govorite točno onako kako izvorno govorite. Nije bitno kakav naglasak ili izgovor imate – budite prirodni. To je nešto što je muškarcima izuzetno atraktivno, privlačno i slatko kod žena.

Strije

Ako ste majka i imate strije, verovatno ste zbog njih i nezadovoljni. Međutim, velike su šanse da vašem partneru one uopšte ne smetaju. Zašto? One ga podsećaju na činjenicu da ste rodili njegovo dete. Zanimljivo, zar ne?

Izvor: Zena.hr

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …