NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 16.04. u 3:57 *MLAD MESEC 26° OVNA

38

Astrologija
Mlad Mesec April 2018

Published on April 15th, 2018 |
by Jasmina Spicum 063222539

0

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 16.04. u 3:57 *MLAD MESEC 26° OVNA
Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (23° do 29° OVNA) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom noći donosi prilike za PROMENE i NOVI POČETAK.

Nova Lunacija na 26° Ovna u trenutku u kom Merkur kreće direktno je prekretnica za sve nas. Postavljeni su ciljevi i prisutna je i spremnost da se spremno krene u akciju, sa novom inspiracijom. Negujte studioynost i
Mlad Mesec u zodijačkom znaku OVNA je PRVI MLAD MESEC u zodijačkoj 2018. godini. Stoga je sada pravo vreme da postavimo teme za narednih 12 meseci, teme koje sežu i nešto dalje u budućnost. Ovaj Mlad Mesec nalazi se tik izmedju Asteroida Eris, Boginje Razdora i Urana signifikatora težnje za slobodom, revolucijom i promenama. Dodaćemo svemu i podsećanje da je Merkur upravo okončao svoju fazu retrogradnosti i uočavamo novu perspektivu. Kartom lunacije dominiraju XI i II kuća, te je Mlad Mesec na finalnim stepenima Ovna i u konjunkciji sa Uranom, poslednji put za naredne 84 godine, pravo vreme da posejete seme neočekivanog, novog i uzbudljivog. Ova Lunacija u prvi plan će postaviti akciju a ne misli, početke a ne reči i planove. Sa naporom konstrolišete strast za novim i drugačijim od svega što je poznato, sa Uranovovom nepredvidivom i nestabilnom emocija, dok Merkur miruje još uvek na stepenu stanice nakon retrogradnosti na 4° Ovna. Primarna preporuka je oprez sa nepromišljenim izjavama u meri u kojoj je moguće, spokojno sagledajte okruženje, oslušnite – ovo je mesto na kom ćete zakoračiti u sasvim novi ambijent. Venera u posesivnom znaku Bika u opoziciji je sa gigantom Jupiterom, ostanite pribrani i sudržite se od preterivanja, prepuštanja strastima i nepromišljenim rashodima. Mars tranzitira kraljevskim stepenom znaka u kom je egzaltiran, suzdržani ali intenzivni zbog konjunkcije sa Saturnom i Plutonom. Otpustite očekivanja da se ubrzo uoče rezultati kako je Mars u konjunckiji sa Saturnom koji je već stacioniran pred fazu retrogradnosti.

PREPORUKE Mlad Mesec je u kojoj kući vašeg natalnog horoskopa?
Mlad Mesec će aktivirati metaforičke i praktične značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje
VII kuća – odnosi i ugovori
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 16.04. u 3:57 *MLAD MESEC 26° OVNA class=

Kako će eklipsa uticati na vas?
Ukoliko je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (pozicija svetala Sunce konjunkcija Mesec), uglova dispozitora istih na 26° Ovna.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 26° Ovna koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali i visoki – finalni stepeni KARDINALNIH osa (OVAN, Rak, Vaga, Jarac) i VATRENIH ZNAKOVA (OVAN, Lav, Strelac) očekuje se “okretanje lista” u životnom smislu. U kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?
Ovu eklipsu će najviše osetiti rodjeni u III dekadi OVNA koji su opterećeni raščišćavanjem na ličnom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO Aprilska lunacija će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 00° Riba
* Vladar Asc-a Neptun 15° Riba i Rx Jupiter 21° Škorpiona
* SUNCE/MESEC konjunkcija 26° Ovna
* Ic/Mc eklipse 15° Blizanci/Strelac
* vladari Ic/Mc Merkur 4° Ovna i Rx Jupiter 21° Škorpiona
* MLAD MESEC u konjunkciji sa URANOM 28° Ovna

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov


About the Author

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića.
Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.

Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005.

Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije.

Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu.

Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima.
Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).
Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić.

Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica.

Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.


Related PostsArticle source: http://www.spicum.com/index.php/novi-lunarni-ciklus-1-lunarni-dan-svetiljka-16-04-u-357-mlad-mesec-26-ovna/