Novogodišnja dekoracija stola – DYI

2410

Bilo da imate veliki sto za kojim ćete sa prijateljima ili porodicom dočekati 2015. godinu, ili da imate manje stočiće u dnevnoj sobi, prazničnoj toploj atmosveri mogu da doprinesu i neke od sledećih ideja. Moj favorit su ove plutajuće svećice koje ću staviti u tegle različitih veličina i da podignem na jednu od polica kako ne bi smetale deci u igri. Kod Kineza vrlo jeftino možete naći plastične ukrasne grane sa bobicama koje možete da presečete.

Plutajuce sveciceVišak grančica koje biste stavili u tegle možete da poklopite čašama za vino na čije ćete stopice da stavite svećice. Ako nemate dovoljno grančica mesto njih možete staviti ukrase za jelku :wink:

Ideja_za_sto2

Poklopljene kugle
Malo šišarki, koja grančica zimzelenog drvceta, par ukrasnih loptica i sveća u vazni za cveće delovaće vrlo efektno na svakom stolu.

Ideja_za_stoZa ove diskretne, ali medene ukrase potrebni su vam tračice, šišarke i lepak kojim ćete ih zalepiti. Jedino čemu treba da vodite računa je da šišarke nemaju oštre oštećene vrhove na koje bi deca mogla da se ubodu, ošteti garderoba ili pocepa čarapa.

Sisarke