Numerolozi otkrivaju: NOVAC PRONAĐEN NA ULICI NIJE SREĆA, a samo jedna novčanica donosi pozitivne promene

AKTUELNO

Horoskop

Numerolozi otkrivaju: NOVAC PRONAĐEN NA ULICI NIJE SREĆA, a samo jedna novčanica donosi pozitivne promene

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/I. Petrović ||

Numerolozi su otkrili simboliku novčanica koje sasvim slučajno pronađemo na ulici. Iako se veruje da bi trebalo da je sve što je "poklonjeno" zapravo sreća, oni nisu tog mišljenja…

Većina ljudi kada naleti na novac na ulici, samo ga uzme i ne razmišlja mnogo o nenadanom dobitku. Jednostavno, smatraju da su imali sreće da se u pravom trenutku nađu na pravom mestu. Međutim, numerolozi veruju da sreća nema nikakve veze sa tim i da ovaj dobitak ne mora da bude pozitivan. Oni veruju da ne donose sve novčanice radost onome koji ih pronađe.

Foto: Unsplash.com

Magični broj

Kako ističu, veoma je važno koji su brojevi prisutni na novčanici koju ste pronašli. Pa tako, najbolje je ako pronađete novčanicu koja ima broj 10. U numerologiji se deset smatra simbolom blagostanja, jasne svesti i novih otkrića.

Stoga, ako ste uspeli da pronađete novčanicu sa ovom cifrom, pripremite se na to da otvorite novu stranicu u svom životu. U isto vreme, trebalo bi da preuzmete inicijativu i ne strahujete od smelih akcija i poteza, treba da budete odlučni u sprovođenju svojih originalnih ideja.

Autor: Pink.rs

Svet

Julija je otišla do bankomata da podigne novac, a kada je aparat pokazao iznos umalo se nije onesvestila: Hoću da vratim, ali banka ćuti!

Lifestyle

JEDNOSTAVNE NAVIKE zbog kojih dan počinje lepo – jedna stvar je KLJUČNA

Domaći

'VOLELA BIH DA BUDE MUDRA, DA NE ZAVRŠI U NEKIM SITUACIJAMA KAO ŠTO SAM JA' Luna progovorila o ćerki, priznala na koga liči, pa otkrili da li planiraj

Društvo

Stefan je SPASIO MALOLETNIKE koji su u DRVENOM ČAMCU krenuli iz Nemačke do Crnog Mora (FOTO)

Horoskop

U NAREDNIH PET GODINA OVE ZNAKOVE ĆE SREĆA PRATITI U STOPU! Spremite se za neverovatne životne PROMENE

Beograd

I VEČERAS ZAPRAŠIVANJE KOMARACA U BEOGRADU: Za sada nas samo nerviraju, a od JULA KRVOPIJE MOGU BITI OPASNE! Stiglo važno upozorenje!

Original Article