PAROVI, BUDITE OPREZNI: Devojka je umrla zbog onog što joj je dečko uradio tokom seksa!

Keti Vidovson (23) otišla je u bolnicu nakon što je povredila levi zglob tokom seksa.

 

Doktori su joj prepisali lekove protiv bolova i poslali je kući. Sledećeg dana nije mogla da pomeri ruku koja je skroz pocrnela. Doživela je srčani udar u kolima hitne pomoći i samo nekoliko minuta kasnije lekari su konstatovali smrt.

 

Naime, Keti je preminula zbog virusa koji napada ljudsko meso i izjeda ga. Bolest se može uzrokovati malom posekotinom na nečijoj koži, koja se brzo može razviti u smrtonosne bakterije.

 

foto: Profimedia

Istraživanje o njenoj smrti započelo je medicinsko osoblje u bolnici , ali nisu uspeli da otkriju šta je u pitanju. Njena ožalošćena porodica je čekala u bolnici, a ona je iza sebe ostavila i bebu. Ema Brovn je na suđenju istakla da je u pitanju doktorski propust, jer doktori nisu shvatili ozbiljnost situacije kada je prvi put došla u bolnicu.

 

Ketin dečko Din (25), koji je kuvar, rekao je da je vezao devojku tokom seksa dan pre smrti.

 

– Ne sećam se šta se tačno desilo. Nismo to ranije radili. Izgubio sam najbolju verenicu, a naše dete je izgubilo mamu. Lekari kažu da je to zbog vezivanja. Ja sam u šoku, ne mogu to da oprostim sebi – rekao je on.

 

foto: Profimedia

Njena mama Triša besna je zbog propusta lekara.

 

– Ona je bila vezana, ali bili su ljubavni par i to je njihova stvar šta rade iza zatvorenih vrata. Sljedećeg dana joj je ruka izgledala užasno. Din je fotografisao njenu ruku i odmah su pozvali hitnu pomoć. Na njenom palcu nalazi se crna mrlja i mi mislimo da je to uzrok – istakla je ona.

 

Prema rečima lekara, postoje tri stvari koje su mogle izazvati smrt. Porodica sada razmišlja o pravnom postupku.

 

NE PROPUSTITE

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PRIKLJEŠTILA SU JE VRATA DOK JE ULAZILA U VOZ: Usledio je pravi horor!

DRŽALA JE ĆERKU NA TAVANU 25 GODINA: Zgrozićete se kada čujete njen razlog!

(VIDEO) POVERILI SU DADILJI BOLESNOG DEČAKA: Kada su videli šta mu je radila, sledili su se!

 

Kurir.rs/Avaz.ba, Foto: Printscreen/Facebook