Pet znakova da je on neveran

42

03. 05. 2014.

Pet znakova da je on neveran

Muškarci su prekršili ortački kodeks, otkrivši nam prve simptome ponašanja kod preljubnika…

On je manje perverzan i nije više toliki avanturista u krevetu.

Šta to znači: Ako je njegova fetiš fantazija iznenada nestala, on se sigurno nije pretvorio u čistunca preko noći. Momci varaju da bi dobili priliku da probaju nešto sočno u krevetu što nije na standardnom meniju. Vrlo je moguće da on kuva nešto pikantno u tuđoj kuhinji. A u čijoj, pojma nemamo.

On dolazi kod vas. Isključivo kod vas. Bez izuzetaka.

Šta to znači: Sinoćna gošća je ostavila kompromitujući Victoria’s secret veš u njegovoj sobi, pa vas on zato drži podalje. Iznenadite ga Roki maratonom, a ako primetite čipku nepoznatog porekla, nećemo vas kriviti ako Roki ne bude jedini u ringu.

On je tagovan na manje fotografija na Instagramu/Fejsbuku nego ikada pre.

Šta to znači: Ako je ranije bio “Gospodin News Feed”, a sada kači samo svoje slike iz detinjstva, to je možda znak da krije fotke devojaka. Proverite stranice njegovih prijatelja. Ako ga primetite u pozadini kako izvodi hvatanje guze u stilu Robina Tika, obavite baaaš kratak razgovor o raskidu.

Zove vas isključivo slatkim nadimcima u toku seksa.

Šta to znači: On se čvrsto drži nadimaka onda kada se trudi da vas ne pomeša sa drugim devojkama. Ako vas prečesto zove medena, naši muški špijuni kažu da verovatno postoji i medena 2.

Više ne provodite vreme sa njegovom ekipom.

Šta to znači: Dan za utakmicu nije odjednom postao rezervisan ekskluzivno za frajere, samo zato što urlate na TV u stilu. On vam neće dozvoliti da se družite sa njegovim prijateljima koji bi njegovu tajnu mogli slučajno da odaju.

Izvor:

cosmopolitan.rs

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar