POSTUPAK KOJI JE SVE IZNENADIO: Momak je usred seksa skinuo kondom, a razlog je neverovatan

41

Tako je jedna devojka nedavno podelila svoje iskustvo sa dečkom koji se prvo činio pametan, ambiciozan, zgodan, pre svega vrlo pažljiv. Onda se ispostavilo da, kad je prestala da pije pilule za kontracepciju jer joj nisu prijale, on jednostavno skinuo kondom usred seksa.

foto: Profimedia

Mladić je znao da je njegova devojka prestala sa oralnom kontracepcijom i odmah se složio da pređu na kondome. Zato ovaj njegov potez još više iznenađuje, čak šokira. Bez ikakvog pitanja on je uradio šta je uradio. Onda, nakon što je doživeo orgazam, izvinio joj se. Mislio je da je ona primetila da je skinuo kondom, kazao da mu je žao, ali nije bio siguran može li do vrhunca s kondomom. Bio je pod stresom da mu seks ne prođe bez orgazma, pa je jednostavno skinuo kondom.

foto: Profimedia

Naravno, nimalo nije prijatno to što je njemu bilo važnije da doživi orgazam od toga da li će ona potom zatrudneti, mada, kako kaže ova devojka, sve drugo u njihovoj vezi je odlično.

 

Ipak, ostaje pitanje da li je zaista tako i kakav će roditelj dotični dečko biti ako devojka zatrudni, znajući koliko se odgovornim pokazao.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/glamour.com)

NE PROPUSTITE

MISIONARSKA POZA JE OPASNA PO ŽIVOT! Pazite kako vodite ljubav!

SEKS U TROJE NIJE VIŠE TABU TEMA: Zgranućete se kada čujete kakvu osobu traže parovi!

ŽENE OTKRIVAJU: Muškraci, ovo morate da uradite pre seksa ako mislite da ga uopšte bude!

KAKO POVEĆATI PENIS PRIRODNIM PUTEM: Jača seksualna želja i snažnija erekcija

 


Kurir

Autor: 
Kurir