PREPOZNAJTE LAŽIRANJE ORGAZMA: Evo kako da provalite partnera da li je odglumio!

Ne glume samo žene orgazam, postoje i muškarci koji pribegavaju ovom gestu iz straha da se ne susretnu sa ženskim gnevom.

 

Ovakve stvari se događaju i to ne treba da vas brine. Razlozi za to su različiti: seks je trajao predugo, više nije mogao zadržati uzbuđenje, izgubio je volju ili je nastupio umor.

 

Ipak, ukoliko sumnjate da vaš partner često lažira orgazame, evo kako ćete znati da li je zaista tako.

foto: profimedia

Kako im to uspeva?

Muškarci pokušavaju odglumiti svoj orgazam „zvučnim signalima“ – glasnim stenjanjem, teškim i ubrzanim disanjem te snažnim napinjanjem tela nakon kojega sledi opuštanje. Posebno ako imaju kondom, ženama je teško ustanoviti je li došlo do izlivanja semena. Brzim skidanjem i bacanjem kondoma muškarac sprečava da žena vidi prevaru. Kod seksa bez kondoma muškarci odglume da brišu penis toaletnim papirom ili peškirom.

 

Kako možete saznati da li  glumi?

Nežno ga diraj po njegovom posebno osetljivom mestu. Nakon orgazma je muškarac ekstremno osetljiv na dodire, škakljiv ili se čak i lagano naježi. Ako ne reaguje osetljivo na dodire, moguće je da nije doživeo vrhunac.

Šta uraditi ako glumi?

To uvek zavisi od toga u kakvoj si vezi s ljubavnikom. Ako je to bio seks za jednu noć, onda se ne isplati dugo pričati o tome. Međutim, ako ste u dužoj vezi, onda je jako važno saznati zašto je on odglumio orgazam i koliko često to radi. Možda ima neke želje koje bi rado podelio s tobom ili je u nekom području svog života u velikom stresu. Budi iskrena s partnerom i reci mu da ga razumeš te da si tu za njega. Tako ćeš vašoj vezi – i seksualnom životu – dati sasvim novi, možda čak i uzbudljiviji smer.

foto: profimedia

Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

NOVI TREND U SEKSU UZEO MAHA: Avatarsko vođenje ljubavi zaludelo parove širom sveta!

ŽELJE U SEKSU VAM SE NE POKLAPAJU: Evo šta treba da uradite i strast će se sigurno PROBUDITI!

DOBIO JE PRVI POSAO I LUDO SE ZALJUBIO U MENTORKU: Imao je fantastičan seks sa njom, a kada je pokazao ocu njenu sliku, on ZANEMEO! ŠOK!

IMALI STE SAVRŠEN SEKS: Želite još da se mazite sa partnerom, ali on bi radije da spava, evo zašto!

 


Kurir

Autor: 
Kurir