PRIREDITE JOJ SEKS KOJI ĆE ZAUVEK PAMTITI: Tigrov korak je hit poza, a žene je obožavaju!

Ako želite da joj priredite seks koji nikada neće zaboraviti napadnite je kao pravi tigar! Svaki pravi muškarac vodi računa o tome da njegova žena bude zadovoljna u krevetu. Ali to često nije lako raditi na duže staze, jer seks-poze brzo dosade, a trikovi se vremenom izližu. Zato s vremena na vreme uvek morate da smišljate nove i vruće seks poze, ne biste li ponovo uspeli da dobijete njenu punu pažnju, a potom i vrisak zadovoljstva u spavaćoj sobi.

 

Imamo rešenje za vas – egzotičnu pozu pod nazivom “Tigrov korak” koju definitivno treba da isprobate jer vaša devojka neće ostati ravnodušna. Evo šta sve treba da znate ne biste li došli do cilja, odnosno njenog eksplozivnog orgazma.

 

foto: Profimedia

 

Kako se izvodi seks položaj Tigrov korak?

 

Tigrov korak je seks poza kod koje žena klekne i rukama se nasloni na nadlaktice, a glavu spusti dole tako da njena poza podseća na položaj tigrice za vreme parenja. Muškarac u nju prodire klečeći od pozadi tako što je uzima za bokove. Trzajnim pokretima je njiše napred i nazad, što je u tom položaju vrlo jednostavno postići, a osim toga joj odupiranje omogućava veću stabilnost i za vreme najintenzivnijih trzaja.

 

Kakve su prednosti ove poze?

 

Položaj je izuzetno erotičan, jer muškarac ima odličan pogled na partneričinu seksi guzu, a uz to može da ima jednostavan pristup do partneričinog klitorisa, pa je tako za vreme trzanja može još dodatno stimulisati. Trzaji moraju da budu što snažniji i brži, što svakako zavisi od izdržljivosti muškarca, kako biste zaista opravdali njegov naziv Tigrov korak.

Kako taj položaj dodatno možemo da učinimo još boljim?

 

Budući da se u tom položaju žena naginje na nadlaktice, muškarac ne mora da se brine da će je svojom težinom previše pritiskati. Stoga ruke može da koristi i za stiskanje grudi ili milovanje njenih leđa, koja su usput rečeno omiljena erogena zona kod žena. Nežnim dodirima po leđima ćete ženu dodatno napaliti.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Profimedia)

 

NE PROPUSTITE

KOLIKO TRAJE PREDIGRA, A KOLIKO SEKS? Ovo je prava istina o trajanju prosečnog seksualnog odnsa

SAMO AKO ŽELITE DA JE ODBIJETE: Ovo su 3 najveće muške greške u seksu!

ŽELITE VIŠE SEKSA? Ovi trikovi daju rezultate!

(VIDEO 18+) PIJANI KO LETVE: Par imao seks u avionu dok mu je ona sedela u krilu! Snimili ih telefonom!