Prva feng šui konferencija na Balkanu

75


Foto: Privatna arhiva

Nakon godina uspešnog rada kao feng šui stručnjak i međunarodni predavač, Sandra Drinčić, vlasnica beogradskog Centra za obrazovanje Qi Institute – Feng Shui home designing organizovala je Prvu feng šui konferenciju na Balkanu.

Zainteresovani za ovu veštinu uređenja prostora i življenja u skladu sa okruženjem su tokom celodnevnog izlaganja predavača iz različitih oblasti koje su povezane sa feng šuijem imali priliku da se praktično upoznaju sa pojedinim segmentima koji će im biti korisni u svakodnevnom životu.

I sam prostor, event centar Promenada na obali Save, bio je uređen po feng šui pravilima kako bi se i predavači i učesnici osećali energetski što bolje za vreme trajanja konferencije. Enterijer je bio pripremljen u belo/lavanda nijansama sa posebnim akcentom na belim orhidejama.

Inače, nakon zvaničnog programa, za goste je u večernjim časovima priređen i koktel, čime je ujedno obeležena i petodišnjica rada Qi Instituta. Više o feng šui principima uređenja doma možete pročitati ovde na sajtu Lisa.rs.