Sedam zlatnih pravila za nezaboravan seks

58

Za užitak se ponekad treba potruditi. Čak i ako smatrate da ste savladali tantričke veštine u vođenju ljubavi, dobro je ponoviti osnove koje garantuju nezaboravan užitak.

sex

1. Do orgazma je vrlo teško doći bez kvalitetne predigre. Lagano istraživanje tela prekrivenog odećom raspametiće čula oba partnera i odgovarajuće vas zagrejati za nastavak akcije.

2. Negativni komentari o izgledu i veličini pojedinih delova tela apsolutno su zabranjeni u krevetu.

3. Zaboravite na infantilna tepanja i nadimke. Teško ćete uzburkati strasti ako partnera oslovljavate kao da se obraćate maloj bebi.

4. Praktikujte seks potpuno nagi ili delimično obučeni. Čarape na golom muškom telu nisu nimalo seksi.

5. Iskreno priznajte partneru da je seks smešna aktivnost i tako izbegnite neprijatne situacije. Da, iz usta vam ponekad izađu neobični zvukovi, a telo vam se pre orgazma grči u čudnim pozama.

6. Ako ne tražite, nećete ni dobiti. Komunikacija je nužna za strast u krevetu, a posebno među novim ljubavnicima koji nisu upoznali sva erogena područja.

7. Seks nema mnogo dodirnih tačaka s prizorima iz porno filmova, niti romantičnih komedija. U krevetu se prepustite samo eksperimentima koji odgovaraju vama i vašem partneru i bićete na sigurnom putu do neslućenih vrhunaca.

Izvor: Zadovoljna.hr

Sviđa mi se (Nema glasova)

Loading ... Loading …