SEKSI VEŠTINE: Ovo su vrline koje krase savršenu ljubavnicu!

01. 09. 2014.

SEKSI VEŠTINE: Ovo su vrline koje krase savršenu ljubavnicu!

Ne morate da znate bezbroj poza u seksu da biste bili odlični u krevetu. Potrebne su vam neke suptilnije veštine koje možda već i posedujete. U nastavku slede vrline koje krase savršenu ljubavnicu.

Bez osuđivanja
Bilo da je reč o partnerovim preferencijama ili vašim vlastitim željama, otvorenost prema različitim žudnjama i onome što uzbuđuje i vas i partnera važna je stavka. Ne osuđujte, možda otkrijete neke zanimljivosti koje vas „pale“, a da tog niste bili svesni.

Inventivnost je poželjna
Neko vidi fotelju, a neko idealno mesto za dogi stajl. Neko vidi grudnjak, a neko alat za vezivanje. Poželjna je kreativnost i novi načini kojima ćete začiniti seksualni život.

Česta razmišljanja o seksu
Ne mislimo samo na trenutak kad se prepuštate strasti. Seks ima snažnu mentalnu komponentu. Obratite pažnju na ono što vas uzbuđuje tokom dana, obratite pažnju na vaše senzualne misli. Obratite pažnju na trenutke u kojima se osećate seksi. Libido i mozak su povezani. Takođe, obratite pažnju i na to šta se događa u vašem mozgu tokom orgazma.

Tuđe potrebe ispred vlastitih (ponekad)
Niko ne tvrdi da tako treba da bude stalno, ali ponekad je dobro staviti partnerove potrebe ispred vlastitih kad je seks u pitanju. Seksi je ako se ponekad usredsredite na partnera i njegov užitak samo zbog njegovog zadovoljstva. Iznenadite ga ujutro nakon buđenja. Ponašajte se prema partneru kako biste hteli da se i on ponaša prema vama.

Isprobavanje novih stvari
Nemoguće je biti dobar u krevetu ako stalno radite jedno te isto, ono što znate i ništa drugo. Ako partner želi seks u troje, a vas to ne privlači, sasvim je opravdano odbiti, ali kad je reč o nekim novim trikovima, savetima i tehnikama – zašto ne biste isprobali?

Masturbiranje je užitak
Žena koja se samozadovoljava zna šta joj odgovara i u skladu je sa svojim telom. To ženu čini boljom u seksu. Masturbirajte i kad ste u vezi, mnogi muškarci uživaju da gledaju partnerku dok se samozadovoljava.

Spontanost je poželjna
Jedna od stvari koje muškarce najviše „pali“ su iznenađenja i spontanost. Nema muškarca kojeg neće oduševiti buđenje uz oralni seks.

Fizička kondicija
Za što bolji seks potrebna je što bolja kondicija. O dobrobitima vežbanja ne treba puno govoriti. Svi znamo kako to pozitivno utiče na zdravlje i na izgled. A, i seks će biti bolji.

Zabava na sopstveni račun
Žene koje su odlične u krevetu vide zabavu i humor u bilo kojoj situaciji. Seks bi trebalo da bude zabavan. Čudni zvukovi, nemoguće poze i neuspeli pokušaji seksa u tuš kabini – to ne treba doživljavati kao nešto strašno. Našalite se na vlastiti račun i nastavite.


Izvor:

Hot.net.hr, Stil

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar