SEKSUALNA ASISTENTKINJA IMA ODNOSE SA STARIJIMA I NEMOĆNIMA: Živi u Nemačkoj, a ovako izlazi sa njima na kraj! Neće vam biti dobro!

61

Žena koja sebe opisuje kao seksualnog surogata za starije i nemoćne progovorila je o svom neobičnom zanimanju.

 

Pišući pod pseudonimom, otkrila je da je rođena u Rusiji, ali živi u Nemačkoj od svoje treće godine. Objasnila je kako pruža “užitak i seksualnost” svojim klijentima i do tri puta sedmično, a pritom se maksimalno trudi da u tome uživa.

 

Seksualni surogati ili asistenti pomažu ljudima koji imaju probleme s intimnošću i seksualnošću. Profesija je legalna u mnogim evropskim zemljama uključujući Nemačku. Žena je otvorila diskusiju i vrlo je brzo primila 400 pitanja znatiželjnih korisnika interneta.

 

foto: Profimedia

Tako je priznala da njena porodica nema pojma čime se ona zapravo bavi, a ljudima koji je pitaju kaže da je studentkinja. Nedeljno prima 2 do 3 klijenta i trudi se da izvuče maksimum, a istinski uživa u svega 10 do 15 posto vremena.

 

Na pitanje šta radi za paraplegičare, seksualna asistentkinja je odgovorila:

 

“Ponekad se samo ljubimo i dopuštam im da me gledaju”, otkrila je i dodala da se na posao prijavila nakon što je videla oglas na televiziji, ali da nije prošla nikakvu službenu obuku pre početka rada.

 

Netko ju je pitao kako se ponaša dok spava sa starijim i mentalno bolesnim ljudima, na šta je ona rekla kako ne radi s klijentima koji nisu u mogućnosti da pristanu na seks. Higijenski neosvešćene klijente, kako kaže, trpi “uz pomoć žvakaće gume i začepljenog nosa”.

 

foto: profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

POJAVIO SE U BOLNICI SA CRVENIM LICEM I BOLOVIMA U STOMAKU: Doktori mu lasom iz creva izvadili DIDLO od 58 cm

NAJSRAMNIJE PRIČE O MASTURBACIJI: Sa 14 godina sam koristila tuš da bih svršila, a onda je uletela mama dok sam bila usred orgazma!

NE TRAŽITE IZGOVORE: Evo šta raditi kad seks postane dosada!

 


Kurir

Autor: 
Kurir