Seksualni problemi sa kojima se susrecu svi parovi!

53

08. 06. 2014.

Seksualni problemi sa kojima se susrecu svi parovi!

Biti u vezi ne znači da je seks baš uvek na raspolaganju, niti da je on uvek dobar. Najveći problem je u tome što parovi ne komuniciraju jedno s drugim o svom nezadovoljstvu

Ovo su najčešći problemi s kojima se suočavaju.

1. On te ne zadovoljava kako treba, a misli da to dobro radi
On se trudi, ali neke stvari ti jednostavno ne odgovaraju. Ne bi ih radio, ako mu objasniš šta voliš.
“Muškarci imaju tendenciju da se koriste tehnikama koje su koristili s drugim ženama, pa ako im iskreno ne kažete šta mislite o njima, on će da pretpostavlja da vam se sviđaju”, kažu stručnjaci.

2. Tvoj libido je jači od njegovog
“Veliki broj muškaraca ima slabiji libido od svojih boljih polovina, ali to ne žele da priznaju.” To dovodi do toga da se neki muškarci ne osećaju dovoljno “mačo”, jer ne mogu da prate svoje partnerke. S druge strane, ženama je zbog snažnog libida neprijatno zbog njihove seksualnosti ili se pitaju zašto ga ona ne privlači. Razgovarajte.

3. Tehničke poteškoće
Erektilna disfunkcija pogađa i mlađe muškarce, jer njihova izvedba je fizička, ali i psihološka.
U današnje vreme često su krivci stres, loša ishrana ili nedostatak vežbe. Svakome može da se dogodi poneki put. Problem nastaje ako to postane rutina”, otkrivaju stručnjaci.

4. Rutina
Kad smo već kod rutine… Jasno je da seks kasnije ne može da bude isti kao na početku.
“Problem je što mnogi parovi na početku žele što pre da isprobaju sve poze i pokrete. Tako s vremenom nauče šta uzbuđuje njihovog partnera i drže se samo toga, kao recepta koji dovodi do sigurnog orgazma.”

Isprobajte nove stvari, jer sigurno niste isprobali sve.

Izvor:

index.hr

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar