Sitnice za brži oporavak nakon raskida

69

Kako najučinkovitije rešiti ljubavne probleme? Prestanite bežati od istih! Nakon raskida, potrebno je vreme da krenete dalje. Međutim, postoje male stvari koje to vreme mogu ubrzati. Evo naših predloga.

1. Mrzite ga

Dobro se isplačite, a zatim se setite koliko vam je loših stvari priuštila ta osoba i što vam još uvek radi. Tuga uvek prelazi u ljutnju i bes, a bes u ravnodušnost, a vi nećete biti izuzetak od tog pravila.

2. Budite zauzeti

Šta volite da radite u svoje slobodno vreme? Upravo to sada trebate raditi još više, kako bi se osećali ugodno u svojoj koži. Samo napred!

3. Budite društveni

Vreme je da napokon odete na tu kafu za koju se dogovarate nedeljama ili da prihvatite poziv za izlazak. Time ćete sebi najbolje pokazati kako se još uvek znate i možete zabavljati, bez obzira na to što njega više nema u vašem životu.

4. Rešite se uspomena

Ako niste za opciju paljenja svega što podseća na njega, uspomene spremite u kutiju i pravac tavan ili podrum. Bitno je da vam nisu blizu te da te svakodnevno podsećaju na ono što je bilo.

5. Izađite napolje

Ovaj put mislimo na prirodu. Zelenilo, svež vazduh i mir, koji donosi priroda, neprocenjivi su u borbi protiv svakodnevnog stresa.

Izvor: index.hr, Đ.S.

(No Ratings Yet)

 Loading …

Article source: http://www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_seks/ljubav/sitnice-za-brzi-oporavak-nakon-raskida