Tarot i Numerologija, predvidjaju budućnost ?

445

Tarot i Numerologija, predvidjaju budućnost ?

Svakodnevno dobijate poruke kroz odredjene simbole. Čujete pesmu čije reci Vas podsete na situaciju koju trenutno prolazite, vidite brojeve koji imaju neobičan poredak u vidu niza 11 11, 22 22, 12 12. Ili osetite miris parfema koji Vas vrati u prošlost i setite se duboko potisnutih detalja, koji se iz nekog čudnog razloga se pojavljuje u trenutku kada se dešava nesto značajno u Vašem životu.

Ubrzo posle toga, počinje da Vam se dešava niz dogadjaja koji su na čudan nacin povezani sa brojevima, mirisom, tekstom pesme.

Odakle sve to dolazi? Da li nam to neko šalje poruku, šta stoji iza toga? Da li su to znakovi pored puta koje trebamo slediti? Ko ili šta emituje signal upozorenja?

To je sinhronicitet!

Sinhronicitet je uskladjenost i kretanja na zadati algoritam po kome ovaj svet funkcioniše. Niz dogadjaja koji su u početku nepovezani, nemaju  uzročno posledičnu vezu, logicki su neobjašnjivi, a opet, ta čudna povezanost dobija smisao tek kad nam se na ličnom planu desi nešto što je već nagovešteno. Važno je naglasiti  da je to naš subjektivni osećaj, da to što mi vidimo kao poruku, signal, ne znači da naše okruženje to primećuje. Stoga, dolazimo do sledećeg pitanja, kako je moguće da sam samo ja to primetio? Kako je moguće da sam samo ja predosetio sta će se desiti u budućem periodu?

Karl Gustav Jung je medju prvima uvideo vezu izmedju nekih dogadjaja iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Fasciniran pojavom da se putem slike, simbola i broja može proniknuti u tajne uma,  koristio je Tarot preko koga je pronašao vezu izmedju našeg nesvesnog ali subjektivnog ja i kolektivne svesti. Kako?

Tarot karte su slike tj.šifrovane poruke, on ih je prevodio i tumaćio. Naravno, nije to bilo jednostavno,  svaka poruka je bila namenjena osobi koja je već bila na odredjenom nivou duhovnog rasta, sa razvijenom intuicijom.Zato, ne čudi pojava da u svetu sve više ljudi želi da putem tarot tumača ili medija, kao neke vrste kanala-povezivanja sa univerzumom dobije informaciju sta će se dešavati u budućnosti. Tarot tumač je osoba koja koristi karte kao filmsko platno, na kome se odvija film sastavljen iz slika, simbola i brojeva, naizgled nepovezanih, vremenski neodredjenih a opet sa porukom za osobu koja želi da zna sta će biti u budućnosti.

Šta je posebno interesantno u ovoj priči o čudnim koincidencijama?  Budućnost kao da se desava a mi ne primećujemo u svakodnevnoj trci sa vremenom. Oslonac na veštacku inteligenciju, kompjutere i algoritme koje zadaje čovek je nešto što polako isključuje naš urodjen mehanizam da predosetimo i predvidimo dogadjaj.

I na kraju, ako znamo šta će se desiti u budućnosti putem neiscrpnog izvora koji je u čovekovoj prirodi, tkz. šesto čulo, zašto to i ne upotrebimo?

Odgovor je u našoj prirodi, ne postoji mašina koja oseti, ne postoji mehanizam koji predvidi, postoji nevidljiva veza izmedju nas koja povezuje, usmerava, daje uputstva i savete.

Predviđanje budućih dogadjaja otvara mnoga pitanja koja su u domenu paranormalnog. Za početak Tarot karte mogu biti način da se opustimo, zabavimo ali možda  i saznamo šta je naša budućnost.

ANA SECRET  [email protected]

https://www.youtube.com/channel/UCcbz9A3ECfXjjs1t6RtNZQA