Šta muškarci primećuju na prvom sastanku?

70

Obukli ste najslađu odevnu kombinaciju koju posedujete, vodili super zanimljiv razgovor, uspeli da odolite želji da poližete ostatke čokolade sa tanjira… Verovatno mislite da je vaš prvi sastanak prošao i više nego dobro. E pa, istina je nešto drugačija – kada on dođe kući, kroz glavu će mu prolaziti neke druge analize. A evo i koje su to!

Cute young couple eating lunch

1. Vaša reakcija na njegove šale

Naravno da nema svaki muškarac smisla za humor. Ali, svaki muškarac misli da ima smisla za humor. I kada mu vi dajete do znanja da, ako ništa drugo, barem cenite njegove komičarske pokušaje da vas šarmira, on će se osećati jako dobro. Ne morate sve vreme da urlate od lažnog smeha, ali pokažite mu da shvatate njegove šale i da su vam zanimljive. Njemu će to biti jako bitno.

2. Koliki je vaš interes

Svako od nas na sastanku voli da priča o sebi. Na taj način sami sebe pokušavamo da predstavimo u najboljem svetlu. I to je u redu. Ali, ono što će njemu biti još bitnije jeste koliko ste pitanja postavili vi njemu. O njemu. Muškarci vole da vide da pokazujete interesovanje pa umesto da sve vreme pričate o sebi, pokažite mu da vas zaista zanima kakva je on osoba, čime se bavi… I pažljivo ga slušajte!

3. Koliko se žalite

Da, ekonomska situacija je loša. Film koji ste upravo odgledali možda je zaista bio nepotrebno predug. I jelo je možda stvarno preslano. Ali iz cele te priče, on će zaključiti da ste osoba koja se stalno žali na nešto, koja ima jako visoke kriterijume i kojoj je teško udovoljiti. Što nije nužno loše. Ali nismo sigurni da je to utisak koji želite da ostavite na prvom sastanku.

4. Prvi poljubac

Bilo da se radi o spontanom poljupcu u obraz, brzom poljupcu u usta ili dugom, vlažnom francuskom poljupcu, prvi poljubac može da otkrije mnogo toga o hemiji između vas dvoje. I da li hemija uopšte postoji. Ako postoji, poljubac će mu to dati do znanja. A onda će jedva čekati da vas vidi opet.

Izvot: Portaloko.hr

Sviđa mi se (No Ratings Yet)

Loading ... Loading …